Autopilotti päällä

01.10.2023

Kaikki tietää, että lentokoneissa on autopilotti, joka ohjaa konetta suurimman osan lennosta paikasta toiseen. Suurimmaksi osaksi tätä pilottia ei juurikaan tarvitse valvoa, vaan se vie matkustajat juurikin oikeasta paikasta, oikeaan paikkaan ja vielä ajallaankin. Kukaan matkaa tekevistä matkustajista ei tiedä milloin konetta ohjaa aito oikea ihminen ja koska autopilotti. Näin se kuulkaas menee meidän elämämmekin, jos vaan antaudumme Universumin autopilotille. Asiaa hankaloittaa kovinkin paljon tämä meidän oma pikku ystävämme mr., mrs. tai miss ego, mikä kullekin. Tässä on hieman sama asia, kuin lentokoneen ohjaimissakin, että inhimillinen ihminen saattaa tehdä vääriä päätöksiä ja viedä meidät harhaan. Joten päästäkää irti kahleistanne ja antakaa virran ja maailmankaikkeuden autopilotin ohjata teidät oikeaan paikkaan oikeassa ajassa. Miettikää vielä, juurikaan mitään ajattelematta, ainakaan mistään huolestumatta.

Monille tässä ajassa on tuttua työvoimatoimistojen kanssa asiointi. Kyllä, tarkoitan tällä, että pitää hakea 4 työtä kuukaudessa, vaikka mikään näistä ei voisi vähempää kiinnostaa. Postasin jo alkukeväästä some maailmassa, että osaltani se loppuu kesän korvilla. Meni aika nappiin. Kävin taas työkkärissä huhtikuussa selvittelemässä asioita ja halusin päästä uraneuvojan puheille, koska en vaan halua jotain 4 työtä. Se onnistui käden käänteessä ja sain sovittua ajan heti kesälomien jälkeen elokuun alussa. Menin uraneuvojalle ja ehkä 15min. jälkeen kaikki oli selvää. Haen työvoimakoulutukseen, joka keskittyy työvalmennukseen sekä uraohjaukseen. Hain saman tien koulutuksiin, joista toinen kestää 12kk ja toinen 6kk. Tottakai pääsin molempiin haastatteluihin.

Ensimmäisen koulutuksen, joka kestää 12kk haastattelu tapahtui ma 11.9.23. Reippaana opiskelupoikana marssin paikalle haastatteluun hyvissä ajoin, jotta varmistin, että olen oikeassa paikassa. Istahdin "koulutuolille" ja katselin ympärilleni. Tuli hyvin vahva tunne siitä, että mitä hittoa mä täällä teen? Ei ole oikea paikka mulle lainkaan. Siinä vaiheessa sen kummempaa ajattelematta. Haastattelu meni hyvin ja odotuksetkin olivat korkeat tunnetilasta riippumatta. Tuli perjantai 15.9 ja vastaus tuli – Ette ole hyväksytty koulutukseen. Olin äimän käkenä vastauksesta ja tuntui, että maailma romahti. Olinhan jo niin pitkään ollut tekemättä juurikaan mitään ja oli toivottu, että elämääni olisi tullut muutos. Päässä meni miljoonia ajatuksia millisekunneissa, että ei hitto, mitä nyt, mitäs mun pitäisi tehdä jne. Ajattelin, että miten se on mahdollista, kun mummonikin henkimaailmasta oli ilmoittanut, että kyllä Janne kouluun pääsee. Olin todella ihmeissäni taas jälleen kerran. Istahdin sängyn laidalle otin happea syvään ja annoin ajatusten virrata hermosoluissani…..Heureka! Olin täysin unohtanut kokonaan tuon toisen 6kk:n koulutuksen, johon olin hakenut. Tajusin samalla millisekunnilla, että se on se mihin pääsen. Miksi!?

No taustaa hieman. Tosiaan mummoni henkimaailmasta oli jälleen kerran ilmoittanut, että kyllä se koulutus alkaa ja pääset. En tietenkään osannut yhdistää tuolloin, että kumpaan. Eli mummo ei pettänyt taaskaan tässäkään suhteessa. Toinen juttu on vielä erikoisempi, joka liittyy aiempaan blogikirjoitukseeni Maailman pelikirja osa 1. Tässä kirjoituksessa kuvailen mitä odotettavissa on Suomelle Itä-naapurin suhteen. Olen kirjannut tähän, että mahdollinen tapahtuma olisi 2023-2025. Olemme avovaimon kanssa kartoitelleet mahdollista loma aikaa vuoden 2024 alkuun. Henkimaailman ilmoituksen mukaan saamme matkustaa maaliskuun loppuun saakka ja sen jälkeen meillä on "matkustus kielto". Joudumme siis olemaan kotimaassa ja todennäköisesti tietyssä paikassa. Tässä annan nyt tälle tapahtumalle aika tarkankin "ennustuksen" ajankohdasta. Voihan toki olla kysymys jostain muustakin asiasta, mutta voisin lyödä vetoa, mistä on kyse.

Saatuani kieltävän vastauksen 12kk:n koulutuksesta, laskin todella kuukausia. Toinen niistä todella loppuu syyskuussa 2024 ja toinen 29.3.24. Joten ei ole epäselvää, että aikataulut mätsäävät juuri tuon maaliskuun lopun kanssa.

Menin todella ke 27.9 toiseen haastatteluun ja vastaus tuli heti seuraavana päivänä 28.9, että minut oli hyväksytty koulutukseen. Tuolloin 27.9 ei ollut tunnetta, että mitä hittoa mä täällä teen, vaikka paikka ja tila oli täysin sama. Koulutus alkaa ma 9.10 ja todella loppuu 29.3.24.

Kaiken tämän kokemuksen jälkeen taas joudun miettimään tuota ihmismielen tekemisiä sekä ohjaustamme. Kyllä meillä se autopilotti on koko ajan päällä, kunhan vain annamme sen ohjata itseämme, ilman egon sekoilua. Koska meidän ihmisten käytössä on 24/7 huippuunsa varustettu teknologia, niin mitä luulette, onko se meidän äidillämme? Tällä tarkoitan Äiti maata sekä ihmiskunnan kohtaloa. Älkää siis olko mistään huolissanne, vaan antakaa elämän mennä kaasu pohjassa, sillä moottoritie on kuuma ja pysytte varmasti oikealla tiellä. Unohtakaa kaiken maailman pohdinnat siitä, mitä mahdollisesti on tapahtumassa. On tapahtumassa huikeita asioita.

Mahtavaa syksyn alkua kaikille.