Henkisen kehityksen harjoitteita

21.12.2020

Itse olen nyt miettinyt seuraavanlaisia asioita ja kysymyksiä vuodesta 2011 lähtien. Nyt on asioita alkanut aukenemaan. Toki matka jatkuu, eikä se lopu koskaan. Aina tulee uusia asioita ja uusia mietittäviä näkökantoja. Olen tähän kerännyt muutamia asioita ja aiheita, mitkä itse olen todennut hyväksi oman henkisen polun kehittämiseksi. Kun asiat alkavat aueta, olo on kuin liitelisi kaikkialla ja samaan aikaan ei missään. Juuri mikään asia ei häiritse, samalla haluan vaikuttaa asioihin. Painotan sanaa HALUAN vaikuttaa, tarvetta siihen ei ole. Tällöin saan siis olla juuri se mikä, tai kuka haluan.

Lähes kaikkiin kysymyksiin tai aiheisiin löytyy apuja blogistani. Kaikkiin asioihin olen kirjoittanut jotakin. Asioihin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Niihin ei ole yhtä "konstia", jolla vastaukset löytyvät. Sinulla saattaa olla oma tapa toimia, millä saat vastaukset. Kaikkiin kysymyksiin ei välttämättä saa vastauksia. Tällöin aika ei ole vielä oikea. Jossain vaiheessa ehkä haluat näitä asioita miettiä. On hyvä aloittaa nyt, koska vastaukset eivät tule päivässä tai kahdessa. Kaikkiin kysymyksiin ei edes ole tarvis saada vastauksia.

4D Meditation & Wellness haluaa toivottaa kaikille oikein rauhaisaa Joulua. Rentoutukaa ja nauttikaa niistä asioista mitä todella haluatte.

  • Kuka oikeasti olet?
  • Esittele itsesi tuntemattomalle ihmiselle sieluntasolla

Katso itseäsi peiliin, kuka olet? Kysy asiaa sisimmältäsi, sielultasi, kuka oikeasti olet? Yritä poistaa egon tuottamat ajatukset siitä kuka olet. Kun olet tehnyt harjoituksen, voit miettiä esim. meditaation tai mietiskelyn aikana asiaa uudelleen. Tee harjoitus uudestaan ja uudestaan. Kun meditoit, kuuntele sisimpääsi, mitä se yrittää viestittää sinulle. Asioita tulee pintaan tunteiden kautta. Kun ajattelet jotain asiaa, kroppasi kertoo, onko se totta vai ei. Miten kroppasi reagoi tunteisiin? Voit kirjoittaa kaikki tunnetilat päiväkirjaan tms. Voit jatkaa harjoitusta, vaikka kuukausien päästä ja vertailla tunnetiloja.

Oma esittelyni menisi seuraavasti; Olen vanha sielu, tähtien takaa. Kotoisin olen lähteeltä, jonne aikanani palaan. Olen ollut maapallolla usean tuhannen vuoden koulutuksessa. Olen käynyt läpi sodat ja raakuudet. Minua on koulutettu juuri tähän hetkeen ja tällä kertaa olen auttamassa ihmiskuntaa eteenpäin.

  • Mikä on todellista ja mikä on totuus?

Mikä tässä maailmassa on todellista? mikä on totuus? Onko sellaista lainkaan? Miettimällä asioita ykseyden kautta huomaamme, että mikä on totuus ja mikä ei. Mieti asiaa itsesi kautta, oletko sinä totta tai onko ystäväsi totta. Mikä on todellinen ja todellisuutta sielullesi? Meditoi tai mietiskele ja kysy asiaa sisimmältäsi. Kroppa jälleen kerran reagoi ja kertoo totuuden sisimmästäsi. Tee harjoitus uudelleen ja uudelleen.

  • Mikä on itsellesi merkityksellistä? Mitä haluat olla?
  • Mitä haluat elämältäsi?
  • Mikä on sinun elämäntehtäväsi/sielunsuunnitelmasi?

Mitä haluat elämältäsi? Yritä poissulkea gon tuottamat ajatukset. Ego haluaa sitä sun tätä. Pyri ohittamaan egon halut, sillä ne eivät ole todellisia tarpeitasi elämässäsi. Mitä pohjimmiltasi haluat, että olisit onnellinen omassa elämässäsi? Kun tiedät vastaukset tähän, manifestoi se itsellesi. Universumi toteuttaa sen varmasti. Ole kärsivällinen asian suhteen. Pyydä ennen meditaatiota nähdä oma sielunsuunnitelmasi. Yleensä näytetään suoraan tai symbolein asioita, mitä sinun kuuluu tässä elämässä kokea. Kaikki ei ole sielunsuunnitelmaan merkitty mitä koet. Meillä on vapaa tahto ja meillä on mahdollisuus manifestoida asioita elämäämme.

  • Määrittele henkisyys itsellesi, mitä henkisyys tarkoittaa juuri sinulle?

Mitä henkisyys itsellesi tarkoittaa? Ensiksi sinun täytyy määrittää mitä tarkoittaa henkisyys ja sen jälkeen oma tarkoituksensa. Mitä haluat henkisyydeltä? Haluatko hyvää oloa, rakkautta jne.? Miten voin saavuttaa henkisyyden, mitä minun tulee tehdä?

  • Mitä rakkaus on? Määrittele sisälläsi oleva rakkaus. Miten se ilmenee sinussa? Miten ilmennät sitä muille?

Sanonta mitä rakkaus tekisi tässä tilanteessa vastaa kysymykseen. Kysymys on helppo, vastaus onkin vaikea, ainakin joillekin. Olen kysynyt tätä kysymystä muutamilta ihmisiltä, kukaan ei ole vielä osannut vastata tähän. Ei ole oikeaa tai väärää vastausta. On vain vastauksia ja ei ole vastauksia. Se rakkaus mikä sisälläsi on vastaa moneen elämääsi olevaan kysymykseen. Myöskin omaan sielunsuunnitelmaasi. Se on pyyteetön rakkaus, jotain kohtaan, oli se sitten mitä tahansa. Kysy taas sielultasi asiaa, tunnustele, mitä tulee pintaan ja kuunetele kroppaasi miten se reagoi.

  • Miten suhteutat itsesi muihin? Meillä on useampi persoona. Käyttäydymme eri tavalla kaveripiirissä, työpaikoilla, oman perheen keskuudessa sekä täysin tuntemattomien kanssa.

Tunnistatko itsesi näistä ominaisuuksista? On hyvä kirjoittaa asioita ensin paperille ja miettiä millainen olen näissä yhteisöissä. Tämän jälkeen voit käydä vaikka astro.fi sivulla täyttämässä syntymäajat ja saat astrologisen karttasi. Kartanluku kertoo sinulle planeettojen kautta samat asiat astrologisesti. Yhdytkö omiin mielipiteisiin? Näistä löydät omat vahvat puolesi, mutta myös kehitettävät puolesi.

  • Mitä kiitollisuus merkitsee sinulle? Mistä olet kiitollinen?

Tee kiitollisuusharjoitus illalla ennen nukkamaan menoa, tai aamulla heti herättyäsi (paras aika on tehdä aamulla heti herättyäsi. Tällöin päiväsi alkaa kiitollisesti. Huomaat ajan saatossa, että negatiiviset ajatukset eivät enää vaikuta itseesi).
Mistä asioista olet kiitollinen ja miksi? Kenelle olet kiitollinen ja mitä tunnet siitä?
Kykenetkö olemaan kiitollinen ihmisille, jotka eivät ole olleet niin mukavia itseäsi kohtaan?

Joulun jälkeen julkaisen blogissani vuoden 2020 tilinpäätöksen sekä kanavoinnin vuodelle 2021. Kysymme asioita henkimaailmasta, mitä 2021 tuleman pitää, miltä maailma tulee näyttämään, jotta saatte oikeanlaiset työkalut omiin tunnepakkeihinne tulevalle vuodelle. Samoin osaatte suhteuttaa asiat niin, ettei teidän tarvitsisi huolestua kaikesta mitä tuleman pitää.

Rakkaudellista ja rauhallista Joulua 2020 kaikille.

Janne ja Minna