Kiitos ja näkemiin

08.03.2021

Olen kesäkuusta 2020 lähtien kirjoittanut blogitekstejä aiheesta kuin aiheesta. Tietokoneen näppäimistöt ovat sauhunneet energiasta, rakkaudesta, henkisyydestä, paranormaaleista ilmiöistä, ufoista, universaaleista laeista, uskonnosta ja kirkosta, lapsien hyväksikäytöstä, eliitistä ja sen historiasta, meditaatiosta, ajasta, hyvinvoinnista, treenaamisesta, ruokavaliosta, henkimaailman asioista, kanavoinneista, sielun matkaamisesta universumissa, todellisuudesta ja harhasta, astrologiasta, karmasta, pahuudesta ja hyvyydestä, politiikasta, historiasta, pandemiasta jne. Kirjoituksia alkaa olemaan aikamoinen läjä. Kaikki, mitä olen kirjoittanut, on tullut kuin tykin suusta, ei ole tarvinnut miettiä aihetta tai tekstiäkään. Asiapitoisista aiheista on tarvinnut selvittää sitä ja tätä sekä historiaakin. Suurin osa teksteistä on tullut kuitenkin kanavoituna itselleni. Mistä? No sieltä henkimaailmasta. Osan kirjoituksista en edes ole ymmärtänyt mitä olen kirjoittanut, vaikka sormeni ovat naputelleet kirjaimia koneelle. Lopuksi kun olen lukenut tekstin, olen ihmetellyt, että näinkö kirjoitin, johan on sanoma. Suurimman osaa tekstistä en itse ole ymmärtänyt edes, miksi kirjoitin. Niihin on selvinnyt aina syynsä jälkikäteen esim. ajoituksen suhteen. Kaikki käy järkiinsä ja tulee vielä selviämään monelle teistäkin mitä olen kirjoittanut ja miksi olen kirjoittanut tietystä aiheesta.

Nyt on kuitenkin tullut aika hyvästellä teidät lukijat joksikin aikaa. Ihan ensiksi haluan kiitää teitä kaikkia, jotka olette lukeneet tekstejäni sekä kommentoineet tekstejäni. Alun perin tarkoitukseni ei ollutkaan kirjoittaa huuhaata ja ettei kukaan kommentoisi mitään. Kaikilla kommenteilla on ollut aina aikansa, paikkansa sekä tarkoituksensa. Parhaimmillaan "negatiiviset" kommentit ovat olleet parhaita, koska silloin tiedän, että te hyvät lukijat olette lukeneet kirjoituksia ja se on saanut teissä jotain värähtämään. Olette siis miettineet kirjoittamaani tekstiä. Hienoa! Kaikkien lukijoiden tulee aina muistaa, että nämä ovat minun blogikirjoituksiani, ei teidän, eikä kaikkia tieteessä oikeaksi todistettuja tekstejä. Osaa teksteistä tiede ei edes ymmärrä.

Mitä nyt sitten teen seuraavat kuukaudet?

Niin hyvästelen teidät siis tämän blogin ja näiden tekstien myötä. Seuraavat 3 kuukautta keskityn ensinnäkin politiikan rakenteeseen ja alan valmistautua kesäkuun kuntavaaleihin. Jatkossa siis tulen kyllä kirjoittamaan kirjoituksiakin, mutta otan niissä kantaa enemmän poliittisiin asioihin ja yhteiskunnallisiin, fyysisiin asioihin, kuten itsemääräämisoikeus, sananvapaus, EU, Suomen valtion parantaminen kaikessa jne. Tarkoitus on olla mukana kuntavaaleissa 2021 Kristallipuoleen ehdokkaana. Tätä kautta pyrimme myös vaikuttamaan ja parantamaan kaikkien ihmisten asioita sekä olosuhteita. Blogin osoite tulee olemaan: jannelaakso.fi

Tosiaan en hyvästele teitä lopullisesta, vaan on aika ottaa hieman happea ja aikalisä henkiseen kirjoittamiseen. Tulen varmasti takaisin uusien tekstien ja ajatustenkin kanssa. Millä aikavälillä ja millaisten tekstien kanssa, niin en vielä tiedä. Hahmotelma päässäni löytyy ja tavoitetilani on kirjoittaa uusista teksteistä kirja, kansainvälinen kirja. Se kirja ei olekaan ihan mikä tahansa kirja, vaan sillä on huomattavasti suurempi merkitys kuin kukaan teistä osaa arvatakaan. Itsekään en edes osaa kuvitella sen merkityksen suuruutta. Toivottavasti se paperiläjä muuttaa koko maailman toimintatavat sekä tulevaisuuden aivan erilaiseksi, mitä tällä hetkellä koemme. En lähde sen kummemmin avaamaan vielä sitä, mistä mahdollinen kirja kertoisi, mutta vakuutan sen teille kaikille, että oma ajatukseni se ei ollut. Minulle tultiin henkimaailmasta kertomaan, että tällaisen kirjan olet aikeissa kirjoittaa ja siihen osallistuu muitakin, kuin sinä. Olen vain kirjoittaja ja innoittaja tässä asiassa.

Voi olla, että palaan myös uusien henkisten blogitekstien parissakin. Tässä on sama juttu, että tarvitsen aikaa ja mietteitä, mistä seuraavaksi kirjottaisin. Siis on hyvä nyt levähtää hieman ja energian virrata, löytääkseen uusia puolia itsestään, jotta te lukijat saisitte kaiken tarpeellisen hyvän, omaan elämäänne.

Kiitos siis vielä viimeisestä 8 kk:sta vietetystä ajasta kanssanne. En olisi yksin tätä kyennyt tekemään näinkään pitkälle. Voimaa sain teistä, kommenteistanne, sparrauksesta sekä kannustavista viesteistä. Olen itsekin hieman hämilläni, kuinka tähän kaikkeen kykenin, olihan itselläni arvosana kirjoituksesta koulussa 4-5 (ala-asteella aikanani oli aineena suomen kielen kirjoitus). Todellakaan en olisi voinut kuvitella, että alan joskus kirjoittamaan blogia. No henkimaailmaa siteeratakseen, on yksi elämistäni ollut Keski-Euroopassa politiikan toimittaja. Enpä ihmettele.

Lyhyt yhteenveto vielä kirjoittamistani blogiteksteistä täällä

Kaikkihan alkoi kirjoituksesta Korona (Korona, Kuka tietää vai tietääkö kukaan, Todelliset pandemiat). Vuonna 2020 kesäkuussa päätin kirjoittaa aiheesta, kun ensimmäinen sulkutila oli lopuillaan. Tutkiskelin asioita jo silloin ja olin aivan varma, että "pandemia" ei ole sitä, mitä annetaan ymmärtää. Tätä mieltä olen edelleen ja toivottavasti asiat vielä selviävät. Viimeisin kirjoitus tästä aiheesta olikin todelliset pandemiat, jossa käsittelin huomattavasti vaarallisempi tauteja kuin Covid-19. Samoin käsittelin aiheessa asioita, jotka aiheuttavat huomattavasti suurempia kuolinlukuja kuin mitkään taudit.

Seuraavana aiheena tulivat ruokavalio, treenaaminen ja tavoitteet niissä, olihan ne luonnollisia aiheita itselleni, koska sitä olen viime vuodet tehnyt. Ihmisiä ei jostain syytä nämä aiheet kiinnostaneet. (Ruokaa, ruokaa, tavoitteellinen treenaaminen, voimaa vai lihasvoimaa)

Siirryin yhä enenevissä määrin henkisten kirjoitusten pariin. Kirjoitin energiasta rakkaudella, taikatempun salaisuus, polariteetista, pahuudesta ja hyvyydestä, suuresta heräämisestä sekä ajasta. Näissä kirjoituksissa pyrin luomaan lukijoille näkökannan siitä, mistä kaikki perustuu (energiasta), miten se käyttäytyy, miten elämää tulisi elää, jotta tämä suuri taikatemppu paljastuisi itselleen. Elämän päätepysäkissä taas kirjoitin siitä, mitä tapahtuu, kun kaikki selviää itselleen tässä unessa. Heräämme tästä kaikesta ja tajuamme leikin nimen. Se onkin varsin jännä fiilis, nimittäin siinä on kaikki tunneskaalat mukana. Tuntuu auvoiselta ja samalla, ettei missään ole mitään järkeä.

Tunteista kirjoitin useammankin tekstin (Rakkaus, anteeksiantaminen, illuusiot ja harhat, totuus sekä pyyteettömyyden paradoksi). Nehän tuntuvat yksinkertaisilta, mutta kun niitä alkaa miettimään, niin suurimmaksi osaksi elämme näitä asioita "väärinpäin". Hyvänä esimerkkinä kiitollisuus ja rakkaus - olemme kiitollisia sitten kun....Rakastamme toista, vain jos saamme vastarakkautta jne. Loppujen lopuksi kaikki on harhaa, ei ole todellisuutta, koska egomme muodostaa kaiken käsityksen kaikesta. Ainut todellinen asia on tietoisuus, ei ole muuta. Mikä sitten on totuus? Totuus on se mitä me pidämme totuutena, ei se mikä on totta.

Aika moni teksti tuli kanavoituna. Tästä esimerkkinä Cirque du Monde, Formula elämää ja maapallo Universumin ylilääkärin vastaanotolla. Cirque du Mondessa kuvaan elämän sirkusta, mikä on todellisuudessa käynnissä. Elämä todella on kuin eri sirkusnäytökset. Formuloissa kaikilla on omat tallinsa, niin meilläkin. Minun tallini on vain henkimaailman talli. Maapallo todella on sairas ja nyt tarvitaan todella Universumin ylilääkäriä paikalle. No kyllä hän on paikalla ja tietää tilanteen sekä oikeat lääkkeet siihen. Nyt olemme kovaa vauhtia paranemassa, mutta me huomaamme vain kiputilan ja terveentilan muutoksen tässä ajassa. En todellakaan tiedä mitä kirjoitin, mutta tekstiä tuli. Kun tekstejä lukee, niin yhtäläisyydet olemassa olevaan tilanteeseen ovat huomattavat. Myöskin muutama suora kanavoitukirjoitus tuli kirjoitettua (keskikesän kanavointi 2020 sekä uuden vuoden kanavointi 2021). Päätähuimaavia asioita niissä tuli julki, jotka vaan toteutuvat pikkuhiljaa. Kiitos Susan Hedmanille uuden vuoden 2021 kanavoinnista.

Astrologia ei jäänyt yhtään vähemmälle. Mielenkiintoisia aiheita olivat mm. kulta-aika, kohtaloa vai karmaa, universaalit lait ja sielun suunnitelma sekä astrologisia ajatelmia vuodelle 2021 ja siitä eteenpäin. Kiitos Seppo Tanhualle sekä Jukka Viertomantereelle huikeista tulkinnoista koko ihmiskunnalle. Kannattaa lukea.

Oma mieliaiheeni kosmiset kollegat eli Universumin eri oliot saivat kaksi kirjoitusta. Kiitos Kalevi Riikoselle kosmiset kohtaamiset I kirjoituksesta. Kalevin kirjoituksen yhteydessä aloin sitten itsekin kokemaan kosmisia kohtaamisia, jotka olivatkin v. 2020 kohokohdat omassa elämässäni. Se, että ikkunan takana lentää oikea UFO oli jo pikkupojasta lähtien toive. Siihen meni se 40 v. Toinen oli sitten se, että olohuoneessamme vieraili energeettisesti itse kosminen olio, oli piste i:n päälle. Onhan se huikea kokemus, jonka varmasti monet tulette kokemaan ja ehkä olettekin kokeneet. Se, että näistä puhuu, niin varmasti osa leimaa minutkin hulluksi, mutta kyllähän se Pentagonkin viimein tunnusti, että heillä on hallussaan ulkoavaruuden alus. Ei ole epäilystäkään, ettei heillä olisi kosmisia oliota hallussaan. Yksi maailmankaikkeuden suurimpia kysymyksiä on siis ratkennut - emme todellakaan ole yksin tässä universumissa. Tuskin kukaan näin uskoikaan. Tästä tulemme vielä saamaan todistusaineistoa kaikkien nähtäville.

Kirjoituspalstallani sai paljon tilaa henkimaailman asiat (suuri taikashow, kuuleeko Anneli tai nähdäänkö Esaa, Yliluonnolliset ilmiöt, soitto kotiin ja monessa muussa tekstissä olevat henkimaailman asiat). Se aihe oli yksi helpoimmista kirjoittaa, koska kotimme on välillä kuin holli tupa. Henget heiluvat ja kommunikoivat kanssamme mitä ihmeellisin keinoin. Välillä on nähty mummoa, vaaria, ranskalaisia sotilaita satojen vuosien takaa, Rooman legioonan kenraalia, suurta viikinkipäällikköä jne. Sitten ovat nämä vakiohenget, jotka vahtaavat meitä koko ajan. Ainolle kiitos näistä kirjoituksista (avustajasieluni, joka itseasiassa on kirjoittanut tekstit ja antanut aiheet).

Vähäisimpinä aiheina olivat lapset, meditaatio ja kirkko. Kirkko ja uskonto - suurin salaliitto ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan olikin kirjoitus, jossa otin kantaa siihen, että kirkko on pelkkä politiikan väline. Sitä se onkin. Uskon, että koko kirkko instituutiona tulee vielä katoamaan. Lapsia ilmoitetaan kadonneeksi vuosittain 8milj. maapallolla. Tämä on aihe, josta haluan huomiota ihmisille enemmän. Se on käsittämätön asia, miten se voi olla mahdollista? Toki osa löytyy, mutta kun puhutaan miljoonista, niin en oikein itsekään voi uskoa todeksi. Yksikin kadonnut lapsi on liikaa. Media vaikenee asiasta. Toki välillä lukee uutisissa, että 100 lasta löytynyt jostain luolasta tai rekasta tms. Vuoden vaihteessa uutisessa oli, että Uudessa-Seelannissa tuli julki, jossa 250 000 lasta ja nuorta oli seksuaalisesti hyväksikäytetty ja pahoinpidelty vuosikymmenien aikana valtion ja kirkon taholta. Samoin katolilaisessa kirkossa on tullut useita tapauksia vuosien aikana, että kardinaalit ja muut kirkon henkilöt ovat hyväksikäyttäneet lapsia ja nuoria. En voi ymmärtää. Viimeisin kirjoitukseni olikin tästä aiheesta Uhrin tarina, jossa itse uhri kertoo oman tarinansa ja näkemyksensä siitä, miten asiaa voitaisiin parantaa yhteiskunnassa. Tarina oli sävähdyttävä, rakastettava ja samalla jäätävä. 4D Meditation & Wellness perustettiin aikoinaan meditaation pohjalle. Aika paljon on siitä muuttunut. Meditaatiokirjoituksia tuli muutama. Blogista löytyy mindfullness- sekä läsnäolomeditaation harjoitteet sekä meditaation voimaa.

Loppua kohden, kirjoitukset suuntautuivat yhä enemmän politiikkaan sekä yhteiskunnallisten asioihin vaikuttamiseen (rahaa vai pahaa, vapaus, keitä haluamme olla, on aika, halutaanko muutosta, Diktaattori, Kuulostaako tutulle, Eliitin osat I-III synty, nousu ja vahvistuminen, valon paluu, terveyttä vai pakko hoitoa, henkisyys ja politiikka, tulevaisuuden johtaja organisaatiossa nimeltä Suomi, vaalivilppiä Suomessako). Huomasin itse, että minun kuuluu vaikuttaa asioihin, toki kirjoittamalla, mutta myös fyysisellä tasolla. Halusin ottaa kantaa asioihin kirjoittamalla ensin ja nyt siis oikeasti vaikuttamalla, pyrkimällä ensin kunnallispolitiikkaan ja sitten valtakunnan politiikkaan. Siksi siirryn hetkeksi aikaa pois henkisen kirjoittamisen tiimoilta ja lähestyn politiikkaa ja asioiden vaikuttamiseen.

Kiitos vielä kaikille lukijoille!

Toistaiseksi blogini löytyy siis osoitteesta www.jannelaakso.fi.

Toivotan teille kaikille oikein hyvää jatkoa. Henkiset kirjoitukseni löytyvät edelleen, toistaiseksi täältä ja niitä voi käydä lukemassa silloin kun siltä tuntuu.

Oikein hyvää kevään 2021 alkua ja muistakaa kaikki sekä ykseys että rakkaus!