Koronaa vai Tarua

31.05.2020

Suomi ja lähes koko maapallo on elänyt viimeisten kuukausien ajan rajoitettua sekä sulkeutunutta elämää. Hallitukset ympäri palloa ovat sulkeneet rajansa sekä rajoittaneet ihmisten siirtymistä omissa maissaan sekä pyrkineet estämään ihmisten kokoontumisia. Maailmalla talous on notkahtanut "laman" myötä, ihmisiä on lomautettu, yrityksiä kaatunut ja on saatu kohtuullinen paniikki aikaan. Ihmiset kulkevat maskit naamalla kaupoissa ja joillakin on nähty jopa sotatilaa muistuttava kaasunaamari päässä autoa ajaessaan! Kaikki tämä alkaa muistuttaa toisaalta jo hupaisaa elokuvaa tai ihmisten käsittämätöntä sokeaa uskoa mediaa kohtaan. Tätä se media todella saa aikaan. Jos katsotaan viimeisten kuukausien ajan median kirjoittamia juttuja, niin missä on ollut pakolaisten pyrkiminen Eurooppaan Kreikan kautta? Missä on ollut Itämeren yllä uhkaavat ulkovaltojen lentokoneet, jotka loukkaavat ilmatilaa? Onko ilmasto kylmennyt, kun lämpenemisestä ei juurikaan puhuta? Nyt kyllä puhutaan ilmaston puhdistumisesta, joka todella on hyvä asia. Onko kaikki toden totta Koronaa vai onko tässä osa tarua? No media on kirjoittanut mitä on, mutta katsotaan hieman "faktaa" erilaisista asioista ja kaikki tehköön omat johtopäätöksensä asioista.

Ensinnäkin olen itse tehnyt empiiristä tutkimusta korona tartunnoista - kysyn aina kaikilta tutuilta, että onko heillä ollut tuttavia jotka olisivat sairastaneet koronan. Viimeisen kuukausien aikana yksi tuttava ilmoitti, että hänen tuttavalla oli ollut koronavirus. Entäs tietääkö kukaan, että onko jollakulla ollut kentien kausi-influenssa? No ei varmaan, kun siitähän kukaan ei ole puhunut yhtään mitään eikä sellaista varmaan ole ollut edes olemassakaan tänä aikana.....! Koronaan on Suomessa kuollut tällä hetkellä n. 300 ihmistä. Kuolleiden keski-ikä on ollut n. 80 vuotta, joilla todennäköisesti on ollut taustalla perussairauksia. Tosiasiassa Suomessa kuolee vuosittain 500-1000 ihmistä kausi-influenssaan. Kuinka monta koronaan kuolleista on kuollut tavalliseen influenssaan? Kuinka moni koronaan kuolleista on kuollut johonkin perussairauteen? Tästähän kukaan ei puhu halkaistua sanaa. Miksi? Miksi halutaan saada aikaan paniikki tappajaviruksesta? Mennäänpä hieman syvemmälle. Donald Trump pisti poikki kaiken rahoituksen WHO kanssa. Onko kyseessä oikuttelua vai onko taustalla jotain isompaa?

Viime syksynä Lokakuussa 2019 New Yorkissa ennen koronakriisiä kuului jo kummia. Suuryritykset sekä terveysalan vaikuttajat harjoittelivat mahdollisen pandemian varalle ja sen kriisistä selviytymistä event 201 pandemic exercise nimellä. Harjoituksen järjestäjänä toimi Bill Gates ( https://www.centerforhealthsecurity.org/event201 ). Samoin tietyt tahot valjastivat median mukaan harjoittamaan estämistä "väärän" tiedon levittämistä sosiaalisessa mediassa. Väärällä tiedolla tarkoitetaan tässä, että se mitä valtamedia välittää on vain totta ja oikeaa. Aikamoinen yhteensattuma ennen koronaepidemiaa!

Mikä agenda on niillä tahoilla, jotka ajavat pakkorokotetta? Onko Koronaviruksella jokin laajempi merkitys ihmiskunnalle? Halutaanko ihmisiin pistää jotain mitä emme tiedä? Kaikki tämä yhteensattuma on todella kummallista.

Ottakaa asioista itse selvää ja tehkää omat johtopäätökset kaikista asioista. Älkää uskoko kaikkea mitä valtamediassa kirjoitetaan, koska heidän intressi on saada myytyä juttuja. Toivon hartaasti, että jos koronaviruksessa on jotain outoa, niin asiat tulevat kaikilta osin julki. Jos tämän kaiken takana todella ovat lepakot, niin onko batmanin eli lepakkomiehen olemassaolo todellinen?