Kosmisia kohtaamisia

10.12.2020

Aikain Salaisuus

Aurinkokuntamme muutosten tuulet puhaltavat aikaisempaa voimakkaammin. Voit milloin hyvänsä tietämättäsi, tai jopa tietoisesti kohdata aivan kenet tahansa ja missä hyvänsä. Yleensä useammat merkittävät tapahtumat tulevat kuin "salama kirkkaalta taivaalta" ilman ennakkovaroitusta. Tässä eräs yksilötason elämäntehtävääni vaikuttanut "Aikain Viisaan" kohtaaminen fyysisellä ulottuvuudella.

Oli vuosi 1998 syksy ja Hengen ja Tiedon - messuilla tuotiin suurelle yleisölle ensimmäisen kerran virallisesti esille Grander - veden elävöittämislaitteet. Silloin pöytämme sijaitsi Juhlasalin vieressä ja siellä oli menossa jokin luento, mikä vei pois yleisön käytäviltä. Päivystimme yhdessä avustajani Karin kanssa myyntipöydän takana.

Vasemmalle puolen pöydän päähän (olimme viimeinen pöytä siinä rivissä) oli tullut mieshenkilö. Henkilön kansalaisuutta on mahdoton kuvata, koska hänessä oli kaikkien tuntemieni ihmisrotujen piirteitä. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, Hän kysyi: "Teilläkö on näitä veden laadun korjaamiseen tarkoitettuja laitteita?" Vastasin, kyllä ja kerroin kaiken niistä minkä tiesin.

Tiedostin jotenkin, että vaikka Hän muodollisesti kysyikin ko. asiaa tietäen kaiken mahdollisen tarvittavan kaikesta Elämästä, niin yleisen ihmistavan mukaisesti kuuluisi toimia näin. Hän, Aikain Salaisuus, tarkkaili tajuntaani, tietoisuuttani ja ymmärrystäni kuinka sisäistin, tai oivalsin veden rakenteen laadullisen tärkeyden kaikelle elolliselle sielullisen tietoisuuden fyysistymisessä.

Sitten keskustelumme siirtyi mm. kirjoihin pöydällämme. Ilmaisin kirjoittaneeni kaksi kirjaa. Tämä salaperäinen henkilö sanoi: "Tiedän niiden sisällön." Se viestinnän tapa, millä Hän ilmaisi asiasisältöjä, oli äärimmäisen huolellisesti toteutettu. Määrittelemättömän laaja Henkinen Valo, joka läsnäolon tiheänä voimana oli ainutkertaisella ylevyydellä paikalla, jäi pysyvästi osaksi sieluni valoa.

Fyysinen kuuloaistini on melusaasteen vuoksi työelämässä alentunut, joten taustamelu häiritsee hiljaisen puheen kuulemista tosi paljon. Vaikka Hän puhui verrattain hiljaisella äänenvoimakkuudella, jokaisen ilmaistun sanan kuuleminen oli erittäin helppoa. Niissä oli ihmeellistä sisäistä magneettista voimaa. Hän puhui suomea rauhallisesti, tiiviisti ja jokainen sana merkitsi asiaa.

Todellisuuden tulkintaa

Kiinnostaakseen oikealla tavalla tutkimisen tiedon janoani ja erottelukykyäni ilmentyvien Elämän Totuuksien suhteen, Hän kysyi mikä on käsitykseni Urantia - kirjan ja Salaisen Opin - kirjasarjan (HBL) tietosisällöstä ja kerrotuista kokonaistotuuksista? Vastasin, että koen niiden asiatietojen sisällön joissakin kohden epävakautta energioiden suhteen ja omakohtaisen käsitykseni eroavan niissä kerrotuista olevaisuuden totuuksista.

Hän vastasi: "Tietyissä kohden kirjojen sisällössä on ihmistä itseään." Ymmärsin tämän asiatarkennuksen niin, että jos yksilöllä on anti- tai sympatioita jotakin väittämää, näkemystä ja/tai uskomusta kohtaan, hän usein tiedostamattaan (kehittymättömyyttään) alkaa sävyttää tiedon virtaa alemman persoonansa ehdollistamien arvokäsitteiden suuntaan.

Mitä enemmän erilaisista elämän asioista keskustelimme, sitä suuremmaksi ihmetykseni kävi. Hän tiesi kaikesta kaiken mahdollisen ja keskustelussamme ilmaisi sen vilpittömän nöyrällä tavallaan. Esim. Hän kysyi: "Tiedänkö, että Urantia - kirjassa kerrottu Makiventa Melkisedek ja hindulaisten kutsuma Sanat Kumara ovat yksi ja sama `henkilö`." Tässä tilanteessa hämmästelin asian sisällön korkeinta ydintä.

Aikain Viisaus

Tästä kaikesta voisi päätellä, että planetaarisen Henkisen Hätäapuhallinnon suuressa tehtäväkokonaisuudessa on meneillään koko aurinkokuntaamme koskevan, uudistuvan Suuren Suunnitelman edellyttämän tilanteen mukainen tehopäivitys. Jopa kokonaisten uusien olentoluokkien ilmaantuminen Solaariseen Systeemiin vaikuttaa välittömästi myös kaikessa mahdollisessa Maan planetaarisessa paikallisjärjestelmässä ulottuvuuksien välisessä uudistumisessa, Suunnitelman Ohjauksen toteuttavaan sisältörakenteisiin saakka.

Keskustelumme jatkui ja vasta tässä vaiheessa huomasin että Hänen ihon rajansa ero oli epätarkka. Kehon sisäinen voima väreili energiavirtauksena ulospäin. Kehon ulkopuolen raja jotenkin väreili ja liukui kiinteästä energiavaloksi kaiken aikaa. Tässä vaiheessa uteliaisuuteni kävi vastustamattomaksi.

Hän ei ollut selvästikään avaruusolento, eikä tavanomainen enkeliolentokaan, eikä myöskään ylipäätään mikään aikaisemmin tietoisesti tuntemani kaikkeuden olentotyyppi. Eikä edes aikamatkaaja (ovat todella erikoisia olentoja). Vajavainen kokemukseni sielullisella kaikkeuden matkallani on täydentynyt hyvinkin erikoisista vierailijoiden kohtaamisista ja vaikeasti sanamuodossa kerrottavista kokemuksista. Hän, Aikain Viisaus, läsnä oleva olemuksensa oli tietoisessa ymmärryksessäni määrittelemätön.

Tietoisuuden Sähköinen Magnetismi

Virittäydyin katsomaan miltä Hänen auransa näyttää: olin lentää selälleni. Onneksi Hän esti energian tasapainotuksellaan tällaisen tahattoman tapahtuman. Se mitä sieluuni avautui, jätti pysyvän vaikutuksen. Niin Täydellisen Puhdasta Rauhan, Harmonian ja Tasapainon häikäisevän kirkasta, valtavaa läsnäolon VOIMAA ja samalla äärimmäistä YMMÄRRYKSEN lempeyttä, ylimaallista ihmiskunnan huolehtivaista MYÖTÄTUNTOA on mahdoton ilmaista vajavaisilla sanoilla.

Vajavainen ihmistason ymmärrykseni selkiintyi käsittämään rajallisuuteni, mutta jollakin erikoisella Läsnäolon Tajunnan Tietoisuuden Voimalla Hän siinä samalla vuodatti Ikiaikaista Elämän Valoa osaksi sieluani. Virittäydyin, kuinka pitkälle Hänen Valoauransa mahtaa ulottua, siinä tilanteessa ei rajoja tullut vastaan; vaikka menin kuinka pitkälle tahansa, Häikäisevä Tietoinen Valovoima jatkui ja jatkui...

Kaiken aikaa tämä salaperäinen Vierailija oli täysin tietoinen kaikesta mitä ajattelin, koin ja ymmärsin. Tässä vaiheessa koin oloni häpeällisen kiusallisena, sillä olinhan "omin lupineni" mennyt tutkimaan Hänen auraansa. Hän hymyili lempeästi, ymmärtäen vilpittömän tiedontarpeeni selvittää tilannetta, mistä oli kysymys.

Ennen pöydän vierestä poistumistaan Hän kehotti minua viemään Oikeaa Tietoa, kertomaan puhtaan veden merkityksestä tietoiselle terveydelle ja kannustaa vastaanottavaisia ihmisiä kulkemaan rohkeasti omaa totuuden vahvistamaa sisäistä tietään. Olen siitä tilanteesta lähtien maallisen elämän vaikeimpina ja haasteellisina hetkinä palauttanut tietoisesti sieluni Elämän Virtaan, kannustavan Läsnäolon Olemisen Aktiivisen Voiman. Se tietoisuuden Ikiaikainen Harmonian, Rauhan, Elämän Valon virta, joka läpäisee muuttuvien muotojen rakenteet, on vain pieni heijastus todellisesta itsestämme.

Kalevi Riikonen

www.tahtitieto.fi