Kosmisia yhteydenottoja II - yhteydenottoja

13.12.2020

Elämme todella suurien muutosten aikaa, niin kuin osassa I Kalevi Riikonen kirjoitti. Maaplaneetta ja sen ihmiset kokevat juuri tällä hetkellä suuria energeettisiä muutoksia. Nämä muutokset ovat tärkeitä, sekä maapallon, että ihmisten iänkaikkisessa vaelluksessa läpi Universumin. Ihmiset ovat alkaneet kokemaan mitä kummallisempia tapahtumia itsessään ja itsensä ulkopuolella. Toiset ihmiset tuntevat ruumiissaan mitä ihmeellisimpiä tuntemuksia, toiset saattavat kokea paranormaaleja ilmiöitä enemmän, kuin koskaan ennen. Osa ihmisistä kokevat kosmisia kohtaamisia. Mitä kosmiset kohtaamiset tai tapaamiset ovat? Tässä kirjoituksessa tarkoitan tällä kohtaamisia maapallon ulkopuolisesta elämästä. Kosmiset kohtaamiset ja tapaamiset voivatkin tapahtua koska ja missä tahansa. Yleensä et osaa odottaa sitä tai niitä. Niinhän se sanontakin menee: Silloin tapahtuu, kun vähiten sitä osaat odottaa.

Itse olen pienestä pojasta lähtien ollut kiinnostunut tähdistä, avaruudesta ja lentämisestä. Kaikki Scifi-elokuvat ovat olleet sydämessäni jo pienestä pojasta lähtien. Muistan kuin eilisen päivän, jolloin menin elokuvateatteriin, katsotaan elokuvaa Tähtien sota. Olin täysin lumoissani kaikesta mitä näin ja niin oli kaikki muutkin. Miksi? Suora vastaus suoraan kysymykseen - Emme ole kotoisin maaplaneetalta vaan jostain kaukaa tähtien takaa. Olemme varmasti kokeneet vastaavanlaisia tapahtumia mitä Tähtien sodassa tai Star Trekissä näytetään. Emme vaan muista niitä. Tapahtumat vain iskostuvat sisimpäämme.

Nuoruudessani teini-ikäisenä itselläni oli haave päästä ilmavoimien taistelulentäjäksi. Tavoitteeni oli hyvinkin selvä, tulla astronautiksi, päästä avaruuteen ja muille planeetoille. Koin kauhean pettymyksen, kun pisteet eivät riittäneetkään ilmavoimiin ja haave astronautiksi kaatui silmänräpäyksessä. Näin vanhempana tiedän syynkin tähän kaikkeen, koska henkimaailman kommunikointi on vahvaa. Siteeratakseni heitä, "Janne sodat on nyt käyty, on muita tehtäviä". Eli armeija ja sotahistoriaa on vuosituhansia takana erilaisista taisteluista. Toden totta vihaan sotaa ja väkivaltaa. Kaikki olikin nuoruudessani egosta lähtöisin, ei todellisesta itsestäni, eli hyvä näin. Silti avaruus ja Universumin muut planeetat ja pallot kiehtovat edelleen.

Miksi avaruus ja "ufo" leffat sitten koskettavat? Meillä kaikilla on tausta muista tähdistä. Joillekin on tarkoitus tässä elämässä avata tätä historiaa, koska sielunsuunnitelma ajautuu tiettyyn tehtävään. Osa on tullut tänne muista tähtijärjestelmistä, pelkästään auttamaan muita. Tulen avaamaan tässä kirjoituksessa näitä asioita.

Kohtaaminen

Pikkupoikana minulla oli hoitajana "Essu täti", joka oli mummoni ohella yksi tärkeimmistä ihmisistä maan päällä. Essu täti oli mummoni sisko. Essu täti hoiti minua 11- vuotiaaksi saakka, kunnes hän jätti tämän maallisen elämän taakseen äkillisesti. Muistan tuon kuin eilisen päivän. Tuntui kuin elämäni olisi loppunut. Nyt yli 40 vuotta myöhemmin ymmärrän kaiken, koska kaikelle on tarkoituksensa. Olen ihmetellyt monesti, etten ollut koskaan nähnyt hänestä unta lainkaan, toisin kuin mummostani. Äitinikään, eikä kukaan mukaan ollut koskaan nähnyt unta hänestä. Tätä ihmettelin pitkään. Asia selvisi itselleni vasta vuonna 2019 miksi näin oli. Avovaimoni alkoi nähdä edesmenneitä henkilöitä ja kykeni kommunikoimaan heidän kanssaan tuolloin. Syy selvisi mummoni kautta, että Essu täti oli inkarnoitunut uudelleen, toiseen tähtijärjestelmään, toiseen maailmankaikkeuteen. Hän yksinkertaisesti ei ole saanut olla yhteydessä maaplaneetan ihmisiin, koska tilanteemme täällä on mikä on. Itse tietysti kummastelin aluksi koko asiaa, että inkarnoitunut ja ei saa olla yhteydessä ja mitä vielä. Tässä kohtaa pitää muistaa Universumin yksi tärkeimmistä laeista - Vapaan tahdon laki. Vapaa tahto tarkoittaa tässäkin, että meidän itsemme on muistettava, keitä olemme ja mistä tulemme, kenenkään puuttumatta tähän asiaan. Yhtenä yönä alkuvuodesta 2020 Essu täti tuli uniini ja muisto oli kuin 40 vuoden takaa, jolloin kävimme Stockmannin tavaratalossa syömässä jäätelöä ja Essu osti aina leluja minulle. Olin aamulla kuin halolla päähän lyöty. Illalla kun avovaimo tuli kotiin, kerroin unen hänelle ja sanoin, että nyt otetaan yhteys henkimaailmaan ja kysytään asiaa, että miksi hän näin yhtä äkkiä tuli uniin. Ei mennyt kauaakaan, kun mummoni pärähti paikalle ja alkoi selittää koko juttua; "Janne, olemme kovin pahoillamme, että olet joutunut odottamaan näin kauan Essun tulemista. Essulle on nyt annettu lupa ilmestyä sinulle ja kommunikoida kanssasi". Tässä vaiheessa purskahdin kyyneliin, olihan viime "tapaamisesta" kulunut jo yli 40 vuotta. Mummoni kertoi asioita, jotka todella saivat sydämeni pomppimaan tuhatta ja sataa. Huikein juttu oli se, että tulen tämän elämäni aikana tapaamaan Essu tädin täysin fyysisesti. Tietysti molempien ulkomuoto on hieman muuttunut, Essun hieman enemmän, koska ihmisruumista hänellä ei enää ole. Hänellä on toiseen tähtijärjestelmään sopivampi "muoto". Jaa, että tapaaminen alienin kanssa. Tässä vaiheessa ajattelin, että nyt viimeistään alkaa asiat muuttumaan scifi leffaksi, aivan kuten Star Trekissä tai Tähtien Sodassa.

Sittemmin olemme "jutelleet", paremmin sanottuna kommunikoineet Essu tädin kanssa muutamia kertoja. Fyysisesti hän ei ole täällä vielä käynyt, mutta kykenee siirtämään oman energiansa maaplaneetalle, jolloin avovaimoni näkee hänen olomuotonsa ja kommunikoi hänen kanssaan. Kyllä, on kuulemma tulossa maaplaneetalle ja mm. viemään maaplaneettaa uuteen aikaan. Minä ja Essu taas yhdessä, auttamassa tätä ihanaa planeettaa uuteen aikaan. Tuntuu samalla täysin absurdilta, mutta rehellisesti sanoen ei paljon ilmavoimat enää ole kiinnostanut.

Kaiken näiden juttujen jälkeen on kaksi mielenkiintoista tapahtumaa tapahtunut. 22.7.2020 meditoidessa (pääsen siis todella syvälle, korkeisiin värähtelytaajuuksiin) ilmestyi eteeni erikoinen olento. Olento oli n. 130 cm. Pitkä, jalat ja kädet kuin ihmisellä. Hänen kasvonsa tulivat n. 5cm. Päähän omista kasvoistani. Silmät olivat kohtuullisen kaukana toisistaan. Väriltään hahmo oli vihreän harmaa. Mikä tuo oli? En todellakaan tiennyt tai osannut arvatakaan. Oli pakko taas kysyä henkimaailmasta asiaa. Kukapas muukaan kuin mummoni vastasi taas kysymykseeni; "Janne, nyt se tapahtui, näit Essu tädin. Hän halusi tulla näyttäytymään sinulle, miltä näyttää, ettet pelästy, kun fyysisesti tapaatte. Tapaaminen tulee tapahtumaan seuraavien vuosien aikana. Kaikki riippuu ihmiskunnasta, koska kollektiivisesti olette valmiita ottamaan vastaan ja hyväksymään maan ulkopuolisen elämän". No mitäs tähän kaikkeen voi sanoa? Se tunne, että yksi rakkaimmista ihmisistä nukkui pois yli 40 vuotta sitten palaakin takaisin - Olin jokseenkin sanaton, kyynelten vallatessa kasvojani. Tänne vaan ja pajat pojat vankilaan vai? Meitähän he tulevat auttamaan. Mielenkiintoista tekee se, että tähtijärjestelmä mistä Essu täti tulee, niin sitä ei maaplaneetalla tunneta. Matkaa on sen verran, ettei meidän mittajärjestelmämme kykene ymmärtämään etäisyyttä, saatikka sijaintia Universumissa. Heillä toki on hieman erilaiset vempeleet kuin meillä ja matka taittuu kuulemma ihmisajassa 7 minuutissa, toki erilaisten portaalien kautta. Aina kun kanavoinnissa kuulee tällaista ja kirjoittaa vielä, niin suurin osa ihmisistä on skeptikkoja ja lataa, että kaikki on kuvitelmaa, harhaa, hulluutta ja höpö höpö juttua. Eihän näitä tarinoita tietysti kaikille voikaan puhua, lukkojen taakse saattaisi joutua. No ihmiset, odottakaapa hieman, juttu muuttuu absurdimmaksi.

Näytös

Olimme avovaimon kanssa kylässä 21.11.2020 ystävämme luona, joka on myös kiinnostunut kaikesta näistä. Yhtä äkkiä ystävämme sanoi avovaimolleni, että hei, silmistäsi näkee, että joku yrittää tulla läpi kertomaan jotain. No avovaimoni otti yhteyttä henkimaailmaan ja niinhän se menikin, asiaa oli. Kumma kyllä paikalla oli Samurai sotilas, Japanin keisarin henkivartija, suunnilleen 1000-1200 -luvulta. Me kaikki olimme; "että mitä, kuka olet ja miksi olet täällä? Samurai sotilas oli meidän ystävämme, kauan aikaa sitten elätystä elämästä. Minä ja ystävämme oltiin samaan aikaan Japanin keisarin henkivartijoita, Samurai sotilaita. No huh huh. Asia, mikä hänellä oli, ei liittynyt miekkailuun, japaniin eikä sotiin, vaan viesti oli hyvin selkeä; "teillä on tehtävä, josta hyvinkin piakkoin saatte näyttöä. Kaikki on todellista, tehtävä on todellinen, älkääkä pelätkö". Herra Samurai ei halunnut avata asiaa sen enempään, muuta kuin, että se liittyy maan ulkopuoliseen elämään, josta saatte "näytön". Eli henkimaailma ilmoitti, että jotain on tapahtumassa, mahdollisesti näette jotain. No illan päätteeksi lähdettiin kotiin, ajattelematta asiaa sen enempää.

Viime ajat olen saanut nukuttua kohtuullisen kehnosti, samoin tuolloin la-su välisenä yönä. Heräsin ihan itsekseni 03.30 ja en millään saanut unta. Menin olohuoneeseen lukemaan uutisia ja "pläräämään" sosiaalista mediaa jne. jossain vaiheessa katsoin ikkunasta ulos ja oli täydellisen kirkas sää, ei pilven pilveä. Tähdet tuikkivat ja näkyivät kauniisti kirkkaalta taivaalta. Sanoin ääneen itselleni; "Essu, jos nyt kuulet tämän, niin näyttäydy taivaalle aluksellasi tai lähetä kaverisi näyttäytymään". Siinä hetkessä ei tietenkään mitään näkynyt tai tapahtunut. Kävin sohvatuoliin makaamaan, josta on puistonäkymä matalalle taivaalle. En jaksanut enää lukea uutisiakaan, koska siellä aina ne samat horinat koronasta, maskeista ja vaaleista. Yhtä äkkiä ikkunasta näkyi kirkas, voimakas valoilmiö, joka kiiti tuhatta ja sataa olohuoneen ikkunan ohitse "päätien yläpuolella". Valo oli todella voimakas, lensi matalalle, ehkä n. 50-100 metrin korkeudessa. Vauhtia oli melkoisesti. Alus lensi etelästä meren päältä pohjoiseen päin. Hyppäsin ylös sohvatuolilta ja menin ikkunan luo ja sanoin ääneen; "mikä helv. Tuo oli?". Ainut vaihtoehto olisi ollut tähdenlento, mutta se ei olisi ollut ilmakehässämme niin matalalla, vaan korkeammalla. Lentokone se ei ollut, koska mitään ääntä ei tullut. Totesin, että toiveeni oli toteutunut ja näytös oli annettu, täydessä valaistuksessa. Kohde muistutti "lautasta" tai "ympyrää". Kropassani tuntui kuin sähköisku olisi mennyt läpi ja kyyneleet valuivat poskiltani. Essu täti oli kuullut ja lähettänyt kaverinsa näyttäytymään.

Seuraavana päivä laitoin ko. asiasta viestiä eteenpäin ja oli sen nähnyt muitakin ihmisiä. Illalla avovaimoni kanavoi ja saimme vahvistuksen asiaan; "Kyllä, todellakin kyseessä oli alus, joka kuului Galaktisen federaation laivueeseen. He olivat tekemässä näytöslentoa tietyille henkilöille, joiden tulee tietää ja nähdä heitä tässä ajassa". Kysyin, miksi valaistus oli mitä oli; "tarkoituksella aluksen ympärille, oli energeettisesti luotu täysi valaistus, koska muuten sitä ei olisi huomattu". Siinä vaiheessa naureskelin, että just joo. Olipahan näytös, olin sanaton. Sen verran asiasta sanottiin vielä, "että teidän maaplaneetan kalustolla ei näitä kiinni saada, eikä niitä myöskään kykene tuhoamaan". Ei varmasti, sen minkä itse näin. Täytyy sanoa, että johan oli viikonloppu.

Osa ihmisitä kyseli minulta jälkeenpäin, sainko kuvaa tai videota. Harmi, etten saanut, kaikki tapahtui vain niin äkillisesti. Koska Universumissa ei ole sattumia, niin ylhäällä oleva kuva on otettu marraskuun lopulla Pohjois-Suomessa. Kiitos kuvan ottajalla Elinalle, että sain käyttää sitä. Väitän, että kuvassa näkyvä alus on täysin sama, minkä itse näin. Vähintään täysin samanlainen. Valaistus sekä aluksen muoto on täysin samanlainen. Eli toden totta muutkin ovat nähneet saman kuin minä. Skeptikoille voin sanoa, etten ole hullu eikä kyseessä ole mielikuvitus. Niille ihmisille, jotka uskovat, näytetään. Muistetaan taas tuo Universumin vapaan tahdon laki. He eivät halua eikä väkisin tuoda mitään julki. Onhan se nyt selvää selvempää, ettemme ole yksin tässä kaikessa. Onhan näitä todisteita, vaikka kuinka paljon ympäri planeettaamme. Me vaan uskomme itse vasta, kun koemme niitä.

Tulevaisuus

Miksi kirjoitan tästä aiheesta? Me ihmiset olemme kovin huolissamme tietyistä asioista, mitä täällä tapahtuu ja mitä maaplaneetallemme tapahtuu. Saako "paha" vallan ja olemme kaikki orjia loppuelämämme jne. Taas jälleen kerran sanon, että älkää huoliko mistään asiasta. Itse olen täysin rauhaa ja rakkautta sisälläni ja luottavainen kaikkeen. Se on aivan sama mitä kukin tekee tai ei tee. Meidän takanamme on sellainen "armeija", että te ette edes osaa arvata tai kuvitella. On aivan sama, kuka on Presidentti tai pääministeri täällä tai tuolla. On aivan sama mitä joku tekee rokotteilla tai muillakaan. Luottakaa nyt hyvät ihmiset meidän näkyvään fyysiseen "armeijaan" sekä näkymättömään henkimaailmaan. He ovat meidän kanssaan koko ajan, kaikkialla. He rakastavat meitä kaikin tavoin, eikä anna tämän pallon tuhoutua. He ovat auttamassa ja ovat meidän apunamme tulevaisuudessa. Jos te ette luota ja usko minuun, niin luottakaa ja uskokaa edes itseenne ja sisimpäänne. Pitäkää silmänne ja sydämenne auki. Kun avaa omaa tietoisuuttaan, he ilmestyvät myös teillekin. He tulevat vain ja ainoastaan rakkaudella, eikä valloittamaan tai tuhoamaan, niin kuin Hollywood asiat esittää. Maailma on hieman ihmeellisempi paikka mitä koskaan voitte kuvitellakaan! Universumi on täynnä elämää, joka on laajentunut meidänkin planeetallemme. Universumissa valitsee täydellinen harmonia, rakkaus ja ykseys kaikkien olentojen keskuudessa. Ei ole muita olentoja, on vain me.

Kiitos ystävillemme ilmakehän yläpuolelle luottamuksen annosta. Seuraavaa "esitystä" odotellen, joka kuulemma tulevaisuudessa on vielä huikeampi.