Kuka sammuttaa viimeisenä valot?

16.09.2022

Viime aikoina olemme saaneet ainoastaan kuulla sähkön ja energian kallistumisesta, pulasta tai jopa katkoista. Kauanko meillä riittää energiaa, sähköjä? Riittääkö talvella lämpö ja valot tähän karuun pohjolan maahan? Kuka sammuttaa viimeisenä valot, vai sammutetaanko niitä lainkaan?

Enpä otakaan kantaa tässä sähköihin, valoihin tai muihinkaan maallisiin energia-asioihin, vaan kuka sammuttaa viimeisenä vanhaksi menevän ajan valot?

Ollaan eletty jo muutamia vuosia kaikennäköisissä ihmeellisyyksien ajassa. viimeiset 2,5 vuotta on ollut kuin vuoristorataa. Välillä ei ole tiennyt ollaanko vuoristoradassa, kummitusjunassa vai karusellissä. Karusellien pyörittäjiä on ollut monenlaista tahoa, josta ei aina ota selkoa, kuka on kukin ja mikä on mikin. Kaikki kuuluu käsikirjoitukseen ja kaikki tapahtumat kuuluvat tapahtua. Ihmiskunnan tulee avata silmänsä omaan toimintaansa ja tapoihinsa toimia. Sehän on selvää, että näin ei voi jatkua. Kaikki tapahtumat johtavat aina johonkin suurempaan ja parempaan.

Jos katsoo viimeiset 100 vuotta, mitä on tapahtunut, niin kriisejä kriisin perään. On ollut sotia, taloudellisia- ja energiakriisejä, on ollut monenmoista pandemiaa ja ties vaikka mitä. Joku voisi tulkita, että ei tässä olla menty eteenpäin lainkaan. Kun asiaa tarkastellaan Universumin sykleillä, niin 100 vuotta ei ole mitään. Ensinnäkin, kun aikajänteistä puhutaan miljardeista vuosista. Toiseksi Universumissa ei aikaa ole, koska me ihmisethän olemme sen keksineet. Kyseessä on ikuisuus tai iänkaikkisuus, miten vaan haluaa sen ilmaista. Tällöin 100 vuotta ei ole yhtään mitään. Me kaikki tiedämme, että Universum toimii energeettisten syklien kautta ja ja nyt olemme tulossa suureen muutosvaiheeseen. Muutokset eivät koskaan tapahdu ilman kipuilua, aivan kuten ei meidän maallisessa yksityisessäkään elämässä.

Kuten astrologiassakin tiedetään, ihmiskunta on jo siirtymässä vesimiehen aikaan. Kaikki astrologian harrastajat tietävät, että sehän tarkoittaa enemmän keskittymistä ja elämistä tunnepuolella. Kun materialistisesta elämästä siirrytään tunteiden maailmaan, niin kyllähän siinä rattaasta saattaa moni heittäytyä. Eihän se helppoa ole. Tällöinhän kaikki traumat nousevat pintaan, jotta uudelle tulee tilaa. Ihmisten erilaiset pelkotilat nousevat pintaan edellisistä elämistä. Jotta pääsemme eteenpäin, nämä kaikki tulee purkaa uuden alta. Sama asia koskee ihmiskuntaa kollektiivisesti. Asiat täytyy tulla pintaan eli näkyviin, jotta pääsemme kosmoksen vip kerhoon. Vip kerholla tarkoitan tietoisuuden tasoa, jota muualla pääsääntöisesti "ollaan ja noudatetaan". Sehän tässä hauskaa onkin, että korkeamman tietoisuuden tason omaavat "oliot" ymmärtävät ihmisiä, mutta me emme heitä. Sekin on vielä muuttumassa, kun aika on.

Kuka ne vanhan ajan valot sitten sammuttavat ja koska?

Hyvä kysymys. Astrologisesti kaiketi 2030-luvun alussa. Toki on jo nyt huomattavissa, että ihmisiä herää massoittain maailmanlaajuisesti. Muutosprosessi on siis alkanut ja kovassa vauhdissa. Kyllähän tähän vielä muutamia vuosia menee, ennekuin selvät muutosmerkit näkyvät laajemmin. Me katsomme asioita ainoastaan omista näkökulmistamme, mutta pitää muistaa, että herääminen on käynnissä koko pallollamme. Ennen kuin se saavuttaa pimeimmätkin kolot ja kuopat, menee siihen aikaa. Kun Universum toimii, niin tapahtumat entisestään kiihtyy ja samalla tunnemme ja ihmettelemme, kuinka aika menisi nopeammin. Ei se mene, koska sitä ei ole olemassakaan.

Kuka sitten vanhan ajan valot sammuttavat? Ei tule olemaan ketään yksittäistä pelastajaa, valojen sammuttajaa taikka sytyttäjääkään. Kyllä me sen yhdessä teemme. Tätähän se ykseyskin on, olemme yhtä. Se on totta, että valo nousee Pohjolasta ja monelle saattaa vielä tulla aikamoisia yllätyksiä, minkälaisen merkityksen tämä pieni pohjoinen kansa tulee saamaan. Ei ole sattumaa, että olomme ovat juuri niin karut ,kuin tunnustamme. Ei ole sattumaa, että maassamme on vettä, lunta, kallioita, aavaa maata sekä 4 vuodenaikaa. Tämä kaikki on opettanut tiettyjä asioita, miten meidän kannattaisi hoitaa asioita. Olemme osaneet pitää kohtuullisen hyvää huolta Äiti maasta, sillä se miten me ihmiskuntana olemme palloamme kohdelleet, tulevat vielä eteemme. Pallomme on elävä organismi, joka ei ihan kaikkea kestä.

Niin, valo tulee nousemaan Pohjolasta. Henkisen heräämisen kokemus lähtee juurikin näistä karuista maisemista ja leviää Euroopan kautta maailmalle. Me, suomalaiset saamme vielä ylpeänä katsoa peiliin, että me sen teimme, ainakin avitimme asiaa eteenpäin. Se tulee kuitenkin vaatimaan kivikkoisen tien eteenpäin tässä Universumin suuressa näytelmässä. Joudumme kokemaan jos jonkinlaisia tapahtumia, jotta tuo seuraavaan tietoisuuden tasoon noustaan. Eihän ilman kokemuksia voida noustakaan. Ei hyvää ilman pahaa, ei rakkautta, ilman vihaa. Kaikki tiet vievät kuitenkin maatamme eteenpäin kuin vuoristorata. Ottakaamme se kaikki siis vastaan ilolla ja rakkaudella.

Eli siis kuka ne valot nyt sitten sammuttaa? Sehän ei olekaan koko kirjoituksen kysymys, vaan se, kuka sytyttää uuden ajan valot? Me suomalaiset sen teemme. Me tulemme olemaan vielä suunnannäyttäjiä monessa maallisessa asiassa. Tällä tarkoitan monessa. Tulee aika, jolloin muualta palloa tulee ryhmiä katsomaan, miten te olette kaiken saanut aikaan, miten olette onnistuneet luomaan täysin uutta tyhjästä, mutta kaikesta Tällöin voimme todella ylpeinä katsoa muita silmiin ja sanoa; Me teimme sen, olemme kaikki yhtä tietoisuutta ja ykseyttä.