Madonna - Illuminati

28.03.2023

Ehkä kuuluisin henkilö, jota pidetään Illuminatin jäsenenä on Madonna. Hän on aikoinaan laulanut kappaleen nimeltä Illuminati. Kuten me kaikki tiedämme, niin kaikki asiat ovat tuotu meille suoraan nenän eteen, kuin tarjottimella. Niin tässäkin tapauksessa.

Kappaleen takana on kuuluisia levy-yhtiöitä sekä  säveltäjiä, kuten Kanye West jne. Kappale todella kertoo Illuminatista, ketä siinä on ja mikä sen tarkoitus on.

Olen monesti puhunut, kirjoittanut ja kertonut siitä, että todellisuudessa Illuminati on ykseys, se on se mitä on, kaikki mitä on. Illuminatihan tarkoittaa suomeksi valaistuneet ja niin tässäkin sanoituksessa se mainitaan....truth and light. On varmasti näin ihmismielin vaikea ymmärtää, että se voisi todella olla näin, mutta kyllä se vaan on. Meidän on hyvä muistaa, että se pimeys ja valo "asustaa" meissä kaikissa. Kyse on ainoastaan siitä, miten käsittelemme asiaa ja kumpaa "käytämme". Valitsemmeko pimeyden vai valon?

Olen kirjoittanut monesti ykseydestä, pahuuden polariteetista, rakkaudesta ja monesta muusta asiasta. Me ihmiset haluamme vain aina määrittää asiat yksinkertaisesti niin, että on olemassa aina kaikkeen vastavoima....hyvä vs. paha. Entäs jos asia onkin niin, että asiat on vain ja ihmiskunnalle halutaan näyttää nyt ääripäät molemmista, jotta kokisimme tuon ylösnousemusprosessin ja ihmiskunta heräisi asioihin? Näin väitän itse, josta myös olen kirjoittanut. Henkinaailmakin sanoo monesti, ettei pahaa ilman hyvää, ei ykseyttä ilman erillisyyttä.

Kun laulun sanoja lukee, niin Illuminatin sanat kertovat juuri tuon saman asian....truth and light ja vain siksi, että havahdumme ja heräämme henkisesti asioihin. Karua luettavaa, mutta näin se on.

Tässä vielä kappaleen sanat;


It's not Jay Z and BeyonceIt's not Nicki or Lil WayneIt's not Oprah and ObamaThe Pope or RihannaQueen Elizabeth or KanyeIt's not pentagrams or witchcraftIt's not triangles or stacks of cashBlack magic or GagaGucci or PradaRiding on the golden calfThe all-seeing eye is watching tonightThat's what it isTruth and lightThe all-seeing eye is watching tonightNothing to hideSecrets insideIt's like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-oh-woah-oh-woah)It's like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-woah-ooh-woah-ooh-woah-ooh-oh-oh)It's the enlightenment that started it allThe founding fathers wrote it down on the wallAnd now the media's misleading us allTo right and to wrongIt's time to dance and turn this dark into somethingSo let the fire burn, this music is bumpingWe're gonna live forever, love never diesIt starts tonight Behind the curtain of the New World OrderIt's not platinum encrypted cornersIt's not ISIS or the Phoenix, pyramids of EgyptDon't make it into something sordidIt's not Steve Jobs or Bill GatesIt's not Google or the United StatesIt's not Bieber or LeBronClinton or a bombOr anyone you love to hateThe all-seeing eye is watching tonightThat's what it isTruth and lightThe all-seeing eye is watching tonightNothing to hideSecrets insideIt's like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-ooh-woah-oh-woah)It's like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-woah-ooh-woah-ooh-woah-ooh-oh-oh)You know that everything that glitters isn't goldSo let the music take you out of controlIt's time to feel it in your body and soulC'mon, let's goWe're gonna dance and turn this dark into somethingSo let the fire burn, this music is bumpingWe're gonna live forever, love never diesIt starts tonight (tonight)(Tonight, tonight, tonight, tonight)It's likeIt's likeIt's like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-ooh-woah-oh-woah)It's like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-woah-ooh-woah-ooh-woah-ooh-oh-oh)Like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-woah-ooh-woah-ooh-woah-ooh-oh-oh)It's like everybody in this party shining like Illuminati(Ooh-woah-ooh-woah-ooh-woah-ooh-oh-oh)It's like everybody in this party shining like IlluminatiIt's like everybody in this party shining like IlluminatiEverybody in this party shining like IlluminatiIt's like everybody in this party shining like Illuminati