Mystinen kanavointi

24.01.2021

Mitä ihmettä kanavointi tarkoittaa? Onko se jotain mystistä yhteydenottoa tuonpuoleiseen savun ja erilaisten kilkuttimien kanssa? Yleensä kun sanotaan ääneen sana kanavointi, osa ihmisistä on, että vau ja osa lähtee pelosta "karkuun". Kanavointi ei ole mitään mystistä, se ei ole pelottavaa, eikä se todellakaan ole mitään ihmeellistä. Toki tieteelle se on ihmeellistä sekä höpö höpöä. Kanavointi on joka päiväistä meille kaikille. Osa sen tuntee ja tietää, osa ei ole edes koskaan ajatellut sitä. Meillä jokaisella on siis henkiopas, joka ohjaa meitä lähes kaikessa. Henkiopas näyttäytyy meille kaikille, ajatuksina ja tunteina. Joskus ihmiset ihmettelevät, mistä moiset ajatukset tai tunteet tiettyihin asioihin tulevat, niin sieltähän ne. Me kaikki siis kanavoimme ja joka päivä ja koko ajan.

Tietyt ihmiset kykenevät hiljentymään ja saamaan juuri tiettyä tietoa, tietyllä hetkellä. Siinäkään ei ole mitään ihmeellistä. Senkin me kaikki voimme tehdä koska vain. Tässä kysytäänkin taitoa poissulkea ego ajatuksistamme ja keskittyä vain "tulevaan" tietoon. Jotkut tekevät sen istuen hiljaa, toiset tekevät musiikkia, toiset kirjoittavat ja jotkut saavat tietoonsa, vaikka kaavan E=mc2. Itselläni se tulee kirjoituksen muodossa. Joskus tulee mieleen tietty aihe, mistä pitää kirjoittaa, joskus taas ja tulee koko kirjoitus päähäni, minkä sitten vain näpytän koneelle. Mielenkiintoiseksi asiasta tekee sen, että kaikilla teksteillä on tarkoituksensa, joka on juuri oikeaan aikaan kirjoitettu ja julkaistu oikeassa paikassa ja foorumissa. Kun kaikki tekstit sitten laitetaan yhteen läjään ja ihmettelen miksi olen ko. aiheista kirjoittanut syntyykin tarkkaa tarkempi sointu tiettyihin asioihin. Kuten olen huomannut omista teksteistäni, niin kaikilla aiheilla on ollut hyvinkin aikansa ja paikkansa lukijoille. Tämän paljastan myöhemmässä kirjoituksessa, mistä on kyse.

Moni aina kysyy, kuinka puhdas kanavoitu tieto on tai kuinka varmistaa sen aitouden. Ei ole muuta kuin puhdasta tai aitoa tietoa. Ei ole väärää tai likaista tietoa. Kyse on egosta. Kuinka paljon annamme egon tulla väliin ja keksiä omia asioita kanavointiin. Silloinhan onkin kyse satutuokiosta, jossa ego keksii tarinoita. Tieto mikä "toiselta puolelta" tulee, on täysin puhdasta, rakkaudellista, aitoa ja täyttä tavaraa, aina. Ei sieltä välillä tule joulupukki kertomaan tarinoita, vaan henkimaailman tavoitteena on auttaa ihmisiä ja asia mitä kerrotaan, on just eikä melkein. On toki paljon kanavointeja, jossa tietoa lappaa ulos ja eihän niitä tapahdukaan. Se onkin eri juttu se. Katsotaanpa hieman "teoreettisemmin" mitä se kanavointi tarkoittaa.

Kanavoinnin tarkoituksena on auttaa ihmisiä maallisessa elämässä. Henkimaailma onkin varsin "innokas" antamaan meille neuvoja ajattelemaan sekä toimimaan meidän parhaaksemme erilaisissa tilanteissa. Henkimaailman ja henkilön välissä on vain ego, joka saattaa muuttaa kanavoinnin tietoa. Egoon taas vaikuttaa ihmisen omat käsityksensä elämästä ja asioista. Jos tämä ego saadaan kytkettyä mahdollisimman paljon pois pelistä, on kanavoitu tieto "puhtaampaa". Egoa ei kuitenkaan voida, eikä ole tarkoituskaan kytkeä pois päältä kokonaan, koska ihmiselämän "suola" onkin egossa. Tällä tarkoitan, että ego on juuri se mikä pitää meidät hengissä ihmisruumiissa.

Kaikissa uskonnollisissa kirjoissa on kanavoitua tietoa. Kautta aikojen on ollut erilaisia ennustajia eri nimikkeillä. On ollut profeettoja ja shamaaneja ja vaikka mitä. Raamatussakin on mainittu näitä ennustajia tai profeettoja, tunnetuimman ehkä olleen Johannes ennustaja, josta on kirjoitettu ilmestyskirja (kirjoitin aiheesta blogitekstin Nyt puhuu Johannes). Kaikissa kirjoituksissa on sama teema - Jumalten viestejä ihmisille.

Se mikä itseäni hämmästyttää kanavoinnissa on, että me tiedämme jo kaikki ne samat asiat, mitä kanavoija meille kertoo, koska se sama tieto löytyy sisältämme. Kyse on kollektiivisesta tiedosta, joka kaikilla on, ei vain tietyillä. Henkimaailman tieto on siis jo meillä täällä maanpäällä, miksi siis kysyä jostain muualta? Tietysti kanavoijat antavat meille vahvistuksia asioista. Kanavoinnin suurin mysteeri onkin varmaan tulevaisuuden ennustaminen. Jotkut ovat puhuneet, että itse Kristus kävi antamassa tällaisen tai tollaisen tiedon, että ensi viikolla tapahtuu sitä tai tätä. Sitä ei voi tehdä kukaan, ei edes itse Universumin päällikkö. Meillä ihmisillä on elämässämme vapaa tahto tiettyihin asioihin ja me valitsemme tietyltä osin polkumme. Kun kanavoinnissa "näkyy" tulevaisuus, niin se tarkoittaa ainoastaan ja vain yhtä aikaikkunaa, joka on mahdollista toteutua tietyin tarkoituksin. Mikäli valitsemme toisen tien, niin se ei välttämättä tapahdukaan. Siksi onkin vaarallista alkaa ennustamaan kanavoinnissa tulevia tapahtumia. Vaikka meillä on vapaa tahto, niin tietyt asiat vain tapahtuvat, vaikka mikä olisi. Se kuuluu taas omaamme sielunsuunnitelmaan, joko saadaksemme tietyn kokemuksen, opin tai sitten herra karma puuttuu peliin. Muistakaa, että karma ei tarkoita aina negatiivisia asioita elämässämme, vaan se saattaa tuntua hyvinkin positiiviselta. Eli tietyt asiat ovat tapahtumia, jotka joka tapauksessa toteutuu. Näitä asioita voidaankin kanavoinnin kautta tuoda julki ihmisille, koska ne vaan ovat ja tapahtuvat. Itselläni tuntuu olevan aika moni asia, jotka vaan tapahtuvat, ihan ilman vapaata tahtoa. No olenkin täällä suorittamassa karmallisia tehtäviä, auttaen ihmiskuntaa. Muutama esimerkki kanavoidusta tiedosta ja tapahtumista:

Suuri Taikashow (blogikirjoituksessa) toin julki asian, jossa minun ei annettu käydä mediaalista peruskurssia loppuun. Mummoni oli jo 9 kk:tta ennen sen loppuhuipentumaa sanonut, ettet tule kurssia loppuun käymään. Itsepintaisesti yritin sitä loppuun saakka todistaa vääräksi, kunnes henkimaailma hoiti sen asian niin, ettei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin uskoa mummoa. Kannattaa lukea koko tarina siis kirjoituksessa Suuri taikashow. Tässä ei ollut kyse karmallisista asioista vaan olin itse kirjoittanut sen menevän niin kuin se meni ja henkimaailma piti huolen siitä, etten ala sooloilemaan tarinaa uusiksi.

Toinen oma esimerkki on tammikuun alkuun sijoittuva asia. Olin saanut taas jälleen kerran mummoltani viestejä jo viime syksynä, että vuodenvaihteessa 2020/2021 otetaan minuun yhteyttä ja ehdotetaan jonkinlaista yhteistyökuviota työn merkeissä. Itselläni ei siis ollut harmainta aavistusta mitä se mahtoi tarkoittaa. Samoihin aikoihin lopetin siis kaikki maksavat asiakkaat henkimaailman "toiveesta", jotta uusi ovi aukeaisi. Henkimaailman sanoin, tein työtä käskettyä. Lopetin siis lokakuussa yritykseni maksavat asiakkaat, kun kerta käskettiin. Odotin siis kuin kuuta nousevaa vuodenvaihdetta ja ihmettelin mitä tuleman pitäisi. Kuten kirjoituksessa Kohtaloa vai karmaa kirjoitin astrologiasta, niin tammikuun 11. päivää osui mielenkiintoinen Jupiterin ohitus. Sen tarkoituksena oli palkkionmaksun aika. Itse päättelin loppuvuodesta 2020, että varmaankin tammikuun 11. päivän tienoilla voisi jotain tapahtua. Tai olinkin varma, että näin kävisi, olihan mummo käynyt jo kuukausia aiemmin kertomassa. Aika kului ja päivä läheni. Tuli su 10.1.21 ja sain viestin sosiaalisenmedian kautta. Siinä kysyttiin numeroani, tietyllä henkilöllä olisi asiaa. Annoin ja hetki meni ja puhelin pärisi. No niin, siis 11.1 oli se päivä ja 10.1 se puhelu tuli ja ns. palkkionmaksun aika. Tapasimme henkilön kanssa 15.1 ja nyt suunnittelu käy kuumana yhteistyökuviota henkisten valmennusten merkeissä. Siis tieto ja tiedot osuivat täydellisesti oikein ja oikeaan aikaan. Kaikella on tarkoituksensa!

Kolmas esimerkki kanavoinnista onkin mielenkiintoinen. Maaliskuussa 2020 kävi kanavoinnissamme Kaisa. Hänellä oli ollut kaikenlaisia haasteita työelämässä ja yksityiselämässä, etenkin miehensä Jaakon kanssa. Hän kyselikin asioita, eritoten mieheensä liittyen. Kanavoinnissa selvisi, että Kaisa ja Jaakko olivat aiemmin eläneet yhdessä muutama tuhat vuotta sitten Marokossa, molemmat miehinä. He olivat omistaneet yhdessä jonkinlaisen "basaarikaupan", sen aikaisen kaupan. Jaakko oli sitten huijannut toista miestä (Kaisaa) jollain tavoin ja heidän tiensä erosivat silloin tuhansia vuosia sitten. Näin Jaakolle oli kertynyt karmanvelkaa tuhansia vuosi sitten elätystä elämästä. Kanavoinnissa selvisi myös, että nykyinen mies Jaakko, oli sitten valinnut tähän elämään karmanvelan maksun takaisin. Tässä vaiheessa Kaisa kysyi, että mitä kanavoija näkee hänen miehestään nyt? Kanavoijalle kerrottiin tämä karman velka ja ennenkuin se on maksettu loppuun, mitään erikoista ei ole tapahtuvan. Tähän Kaisa sanoi, että he olivat eronneet juuri edellisenä päivänä. Kaisa siis yritti "testata" skeptisenä kanavointia, jättämällä kertomatta juuri tapahtuneen eron. Sehän on vain hyvä, että testataan. Itse sanoin tässä vaiheessa, että kun kyse on karman velasta, niin vaikka eroaisi ja muuttaisi ties mihin, niin karman velka on aika karman velka. Niin kauan, kun se on maksamatta, niin asiat vain ovat. Kun velka on maksettu, niin kuvioon astuu vapaa tahto. Sen jälkeen on oma valintansa mitä tehdä. No tietysti Kaisa oli skeptinen asioihin, mutta juttu menikin mutkikkaammaksi. Meni viikkoja ja Kaisa palasi asiaan ja kysyi, siitä velan maksusta. Saimme tietää, että velanmaksu olisi sellainen, että hänen (Jaakon) tuli muuttaa pois, jotta Kaisa saisi henkisen herätyksen itselleen ja alkaisi miettiä enemmän asioitaan. (tähän väliin sanottakoon, että Kaisa halusi eroa, vastoin tahtoaan, mutta tietyt asiat eivät vaan onnistuneet enää). Kaisa alkoi miettimään asioita ja henkisyys pilkahtikin omassa mielessään. Silti Kaisa oli pettynyt, että suhde Jaakon kanssa meni, niin kuin meni. Meni kuukausia ja Kaisa soitti silloin tällöin, kysyäkseen asioita eikä ollut tyytyväinen oloonsa. Yhtenä joulukuisena päivä Kaisa soitti ja oli kummissaan kaikesta. Jaakko, kenen kanssa oli tullut ero, sairastui vakavasti ja Kaisa oli kuullut tästä. Empaattisena ihmisenä Kaisa ei tietenkään voinut olla täysin välittämättä Jaakon sairaudesta, vaan otti yhteyttä ja antoi tukensa täysin Jaakolle. No mepä kysyimme henkimaailmalta asiaa ja vastaus olikin selkeä - karman velka on nyt sitten maksettu tästä asiasta ja nyt on vapaa tahto. Meni ehkä kaksi viikkoa ja soitin Kaisalle kysyäkseni kuulumisia, vaikka jo tiesinkin etukäteen mitä hän minulle kertoisi. Kyllä, Kaisa ja Jaakko olivat palanneet yhteen ja kaikki näytti erinomaisen hyvälle, kun elää päivä kerrallaan. Kanavoinnista oli siis kulunut nyt 8kk:tta, jossa Kaisalle kerrottiin karmanvelallisista asioista ja niistä ei voi ihan noin vaan päästä eroon, ennenkuin ne on kulutettu. sanotaanko nyt näin, että Kaisa ei ole skeptinen kanavointiin enää, eikä oikeastaan muuhunkaan Universumin asioihin liittyvään.

Kuunnelkaa itseänne. Kanavoinnissa ei tule julki mitään asiaa, mitä te ette jo tietäisi. Universumin kaikki tiedot ovat sisimmässänne ja jokaisessa solussanne. Kanavoitsija ei voi mitenkään tietää enempää teidän asioista, kuin te itse. Ei henkimaailmassakaan ole ketään kukaan osaa sanoa enempää teistä kuin te. Me kuvittelemme tiedon olevan kanavoinnissa joltakin "ulkopuoliselta hahmolta" tai Jumalalta. Muistettakoon, taas jälleen kerran päädymme siihen samaan asiaan ja legendaariseen lauseeseen. Ei ole kuin yksi, ykseys. Kanavoinnissakin me keskustelemme vain ja ainoastaan itsemme kanssa, joten kuunnelkaa sisimpäänne.

Tietoisuus ry järjestää Löydä oma elämänpolkusi kurssin 5.3.2022 lähtien (7 lauantaipäivää). Kurssin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle oman voiman ja polun löytäminen. Kurssilla annetaan eväät miten saada itselleen kanavoitua tietoa, miten hyödyntää sitä omassa elämässään sekä luoda oman elämän menestystarina - olla oman elämänsä maailmanmestari.

Lisätietoja löytyy täältä.

Rakkautta kaikille