Nordic Quantum Energy Center

14.08.2023


Terveydenhuolto sakkaa, on kriisissä tai jopa romahtaa kokonaan. Hyvinvointialueilta lopetetaan potilaspaikkoja sekä terveyskeskuksia. Tällaisia "uutisia" olemme saaneet kuulla viimeisen parin vuoden aikana. Tätä se teettää, kun hyvinvoinnin kustannuksella aletaan miettiä määrärahojen supistuksia. Mitä se tarkoittaa tulevaisuudessa? Se tarkoittaa sitä, että ihmiset joutuvat entisestään huolehtimaan omaehtoisesti omasta terveydestään ja etenkin ennaltaehkäisevästi. Normaalisti tämä tarkoittaa liikuntaa sekä terveellisempää ruokavaliota. On kuitenkin olemassa sairauksia, joihin ei pelkästään liikunta ja ruokavalio riitä.

Kuten tiedekin tietää, niin kaikki on energiaa. Kun solu puretaan pienempiin osasiin, niin sieltä löytyy atomit ja atomista alkeishiukkaset. Nimenomaa alkeishiukkaset ovat käytännöllisesti katsoen pelkkää energiaa. Tästä on helppo tehdä johtopäätös, että solutasolla ihminenkin on vain energiaa. Tämähän ei todellakaan ole mitään uutta. Miten siis voisimme vaikuttaa energialla soluihimme ja voisimmeko muuttaa solujen koostumusta sekä parantua mahdollisista sairauksista, jossa lääketiede ei kykene antamaan täydellisiä vastauksia. Senhän me tiedämme, että ihmisen solut uusiutuvat monta kertaa elämämme aikana. Senkin me varmaan tiedämme, että uusi solu on aina ns. terve solu. Solumuutokset tapahtuvat ihmiselämän aikana. Tähän taas vaikuttaa terve elämäntapa, jossa tärkeimpinä muodostavat ruokavalio, liikunta ja mieli. Todistetusti mielellä on siis suuri vaikutus hyvinvointiimme.


https://www.psykologia.fi/arkisto/vanhat-numerot/vanhat-numerot-ghost/417-psykologia-03-2016/tieteelliset-artikkelit/527-meditaation-neuropsykologiaa


Miten voisimme vaikuttaa hyvinvointiimme energian avulla? Solut ovat siis käytännöllisesti pelkkää energiaa, niin voisi kuvitella, että ratkaisu olisikin juuri energia. Täytyy myös todeta, että nyky-lääketiedettä ei pidä unohtaa kokonaan.

Energy Enhancement System (EES)


Nordic Quantum Energy on ensimmäinen Center Suomessa, joka tarjoaa EES Energy Enhancement System -järjestelmän. EES-teknologiassa on kyse energian lisäämisestä kehossamme solutasolla. Skalaariaaltojen ja fotonien yhteentörmäys synnyttää energiakentän, jossa solumme saavat tarvitsemansa energian vahvistuakseen ja palatakseen luonnolliseen terveeseen tilaan. Kun solumme ovat terveitä, koko kehomme on terve.

Miten EES vaikuttaa

Kehomme on hämmästyttävä ja voi parantaa itsensä, kun sille annetaan oikeat olo-suhteet. Kuitenkin nykymaailmassa elämäntyylimme altistavat meidät sellaisille asioille kuin elektroniikasta tuleva säteily, torjunta-ainejäämät elintarvikkeissa, raskasmetallit ja stressi. Ajan myötä nämä tekijät voivat vaikuttaa kehomme kykyyn parantaa itseään ja johtaa sairauteen. EES energiakentässä solumme voivat latautua ja kehon itseään korjaava prosessi vahvistuu.

Nordic Qantum Energy Center Helsinki

Nordic Qantum Energy center tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön, jossa voit antaa kehosi levätä ja vastaanottaa elinvoimaisen hyvinvoinnin.

Tervetuloa!


Tutustu täällä;

https://www.nordicquantumenergy.com/fi