Sodan varjot - kenen puolella seisot?

30.03.2022

Elämme mielenkiintoisia aikoja maailman historiassa. Kahtiajako sen kuin syvenee ja ihmiset vaatimalla vaatii, että kaikki valitsisivat puolensa. Jos päättää olla "puolueeton", niin sehän vasta katastrofi onkin. Ensitöikseen sanon sen kaikille, että itse en valitse ketään tai mitään. Katson asioita henkisyyden näkökannalta, jossa ei myöskään ole hyvää tai pahaa. Asiat vain ovat. Toki muistettakoon, että esim. Nykyisen kriisin lomassa ei ole kuin häviäjiä, jotka ovat kansakuntien ihmiset.

Miksi en valitse ketään tai mitään? Kuka on kukin ja mikä on mikin? Kuka sen tietää? Maailman historia on täynnä asioita, tapahtumia, ilmiöitä sekä tekoja, joilla on ollut ja on edelleen vaikutus nykypäivään. Kuka niitä muistaa tai ken osaa yhdistää ne tähän päivään? Ei varmaankaan kukaan, koska kukaan meistä ei ole ollut näkemässä ja kokemassa niitä, ei ainakaan muista. Kaikki maailman tapahtumat ovat kuin keitto. Kukaan ei vaan osaa kertoa onko kyseessä kasviskeitto, lihakeitto vai kalakeitto. Mistä se johtuu?

Mistä löytyy totuus? Ei ainakaan valtamediasta. On äärettömän vaikeaa löytää sellaista kirjoitettua tekstiä, mihin voisi täysin luottaa, koska sellaista ei vaan löydy. Jouduin kahlaamaan useita satoja sivuja materiaalia ja tehdä niistä jonkinasteisen tulkinnan ja yhteenvedon asioille. Wikipediasta löytyi hyviä vuosilukuja, mutta Wikipedia ei todellakaan kerro koko totuutta. Joissain löytämissäni lehtiartikkeleissa taas oli asioita, jotka koskaan eivät ole löytäneet valtaväestön käsiin. Mitkä ovat tosia ja mitkä eivät? Tämä kirjoitus on osa pitempää tekstiä, joista olen poiminut vain pienen osan.

Löysin kirjailija M.S Kingin, joka on perehtynyt historian syvyyksiin hieman eri näkökannasta kuin normaalisti. King haluaakin tuoda asioita julki, joita ei ennen ole tuotu ihmisten tiettäväksi. M. S. King on yksityinen, tutkiva journalisti sekä tutkija, joka etsii kysymyksille vastauksia New Yorkissa. (M.S King Planet Rothschild, The forbidden history of the New World Order)

Maailmojen sodat

Miten maailmojen sodat ovat syntyneet? Mikä on ollut niiden tausta sekä tarkoitus kautta historian? Puhutaan paljon eliitistä, suvuista taikka tahoista, jotka olisivat sotkeentuneet maailman politiikkaan, jopa järjestelleet maailmanpolitiikkaa sotien kautta. Tiedetään, että tunnetut suvut kuten Rothschild olivat jo muutama sata vuotta sitten pankkiirimaailman kautta rahoittaneet useampia sotia. Mitä nämä suvut ovat? Lyhykäisyydessään Rothschildin suvusta;

Rothschild on kansainvälinen, saksanjuutalaista alkuperää oleva pankkiiri- ja liikemiessuku. Suvun perusti Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), joka aloitti pankkitoimintansa Frankfurt am Mainissa 1700-luvun lopulla. Rothschildit keräsivät 1800-luvulla valtavan omaisuuden rahoittaessaan Euroopan hallituksia, kaivoksia ja rautateitä. Vaikka Rothschildien vaikutusvalta ja omaisuus ovatkin 1800-luvusta nykypäivään huomattavasti vähentyneet, heillä on yhä runsaasti varallisuutta sekä liiketoimintaa muun muassa pankki-, kaivos- ja viinialalla. Varhaisessa vaiheessa Mayer teki kauppaa eri ylhäisten sekä ruhtinaiden kanssa. Vuonna 1755 Mayer aloitti pankkiuransa Hanoverissa Saksassa, Oppeheimer perheen omistamassa pankissa. Jo Ranskan vallankumouksen aikana Rothschild hankki tarvikkeita Itävallan armeijalle brittiläisillä kolikoilla ja toi maahan englantilaisia tekstiilejä. Rotthschild aloitti jo varhaisessa vaiheessa eri sotien rahoittamisen.

1800-luvun vaihteessa Mayer Rothschild laajensi pankkitoimintaansa ympäri Eurooppaa ja lähetti viisi poikaansa perustamaan pankit Frankfurtin lisäksi Napoliin, Wieniin, Pariisiin ja Lontooseen. Mayerin pojista Amschel johti Frankfurtin toimintoja, Carl (Kalman) lähti Napoliin, Salomon Wieniin, James (Jakob) Pariisiin ja myöhemmin menestynein kaikista, Nathan Lontooseen. Nathan oli aloittanut Manchesterissa vuonna 1806 ja siirtynyt lopulta Lontooseen, minne hän perusti N M Rothschild & Sons -yhtiön. Hän rikastui lainaamalla rahaa sotaa käyville hallituksille, sillä periaatteella, että sodan voittajalle lankesivat maksettavaksi häviäjän velat. Toisin sanoen rahoitettiin sodan molempia osapuolia.

Rothschildien pankkitoiminta kehittyi aikana, jolloin Euroopassa käytiin paljon sotia, joihin hallitukset tarvitsivat rahaa. Rothschildit rahoittivatkin useita Euroopan maita sodissaan, kaikkia osapuolia. Tavanomainen keino kerätä varat sotimiseen oli verotus, valtion omaisuuden myynti, tai inflaatio, sillä rahoitusmarkkinat olivat vielä kehittymättömiä ja lainat olivat kalliita. Nathanin ja muiden Rothschildien kehittämä pankkitoiminta salli brittiläisten kapitalistien sijoittaa suuria summia ostamalla kansainvälisesti vaihdettavia, kiinteäkorkoisia haltijavelkakirjoja. Tämä oli samalla Rothschildien menestyksen perusta, vaikka heidän pankkitoimintaansa kuului paljon muutakin. He ilmoittivatkin julkisesti, että sodat ovat kaikkein tuottoisin liiketoiminta.

Koska valtioiden maksukyky oli Rothschildeille tärkeä, he huolehtivat siitä, että he olivat vallan keskiössä ja tiesivät mitä tapahtuu. He kehittivät nopean ja laajan tiedonantajaverkoston, joka piti heidät muiden edellä talouden ja politiikan tapahtumista. Rothschildit solmivat läheisiä ja vaikutusvaltaisia suhteita Britannian ja Ranskan poliittiseen johtoon sekä Englannin Kuningas-huoneeseen.

(https://fi.wikipedia.org/wiki/Rothschild)

Sodat siis rahoitettiin, koska se oli tuottoisin liiketoimi 1800-luvulla. On väitetty useassa lähteessä, että Eliitti (useat perheet) olisivat myöhemmin vallanneet mm. Yhdysvaltain sekä muiden maiden hallituksia.

Historia tuntee siis useita eri sotia, kriisejä sekä konflikteja, joissa on väitetty, että ko. eliitti olisi sotkeentunut maailmanpolitiikkaan, jopa sotien järjestelyihin. 1900-luvulla on käyty satoja sotia, joita parhaillaankin on menossa. Voisiko joku muu taho, kuin sotaan osallistuvat maat olla kaiken takana? Mitä kummajaisia konflikteja sekä sotia 1900-luvulla on tapahtunut, joissa Eliitti on sotkeutunut tai väitettävän sotkeutuneen? Tässä vain muutama esimerkki.

1940-luvulla 2. Maailmansodan aikana epäilykset olivat suuret, että Rothschildit ja muut pankkiirisuvut rahoittivat sodassa taistelleita hallituksia. Olivathan Rothschildit sanoneet jo kauan aikaa sitten, että sodat ovat tuottoisin liiketoiminta. Yhdysvalloissa huomattiin 1940-luvun alussa, että Union Banking Corporation rahoitti Hitlerin Natsi-Saksaa. Union Banking Corporation perustajana toimi George Herbert Walker. Prescott Bush oli naimisissa hänen tyttärensä Dorothy Walkerin kanssa. Prescott Bush toimi Union Bank Corporation johtajana v. 1942, kun Yhdysvaltain hallitus takavarikoi yrityksen. Sen jälkeen asiasta ei koskaan enää puhuttu, koska tuomioistuimet sensuroivat aineiston, myös muiden rahoittajien toimesta Natsi-Saksalle. Prescott Bush ja Dorothy Walker saivat viisi lasta, joista yksi oli George Herbert Walker Bush. Tämän poika oli G. W. Bush.

https://en.wikipedia.org/wiki/Union_Banking_Corporation

https://en.wikipedia.org/wiki/Prescott_Bush

Toisen maailmansodan loputtua Eurooppaa alettiin jälleen rakentamaan. Tuolloin puhuttiin Marshall-avusta, joka oli siihen aikaan 15 Mrd $. Kuka mahtoi olla rahoittajana? Yksityiset pankit ja sijoittajat. Rahaa virtasi erilaisiin hankkeisiin. Yhdysvaltain salaisen palvelun virasto CIA sai 5% myönnetyistä varoista. CIA käytti näitä varoja perustaakseen "rintamayrityksiä" useisiin Euroopan maihin, jotka suunniteltiin auttamaan USA:n etuja alueella. CIA tunkeutui jopa Suomen markkinoille, sotkeutuen maamme politiikkaan, rahoittamalla puolueita mm. SDP:tä.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/1827469-sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949?fbclid=IwAR2xNOShUKA5DCV95bOyGl5U7avHlwz4f1Xr3Yrtavako5ua3C1YpP-fxH8

https://www.history.com/topics/world-war-ii/marshall-plan-1

Toisen maailmasodan jälkeen alkoivat mielenkiintoiset operaatiot nimeltään Paperclip ja Applepie. Operaatio Paperclip - koodinimi Yhdysvaltain sotilastiedustelun OSS:n salaiselle operaatiolle, jossa toisen maailmansodan loppuvaiheessa siirrettiin natsi-Saksan johtavia tiedemiehiä Yhdysvaltain aseprojekteihin. Toisessa saman kaltaisessa operaatiossa, nimeltään Operaatio Applepie, siirrettiin Saksan Pääturvallisuusvirasto RSHA:n jaosto AMT IV:n eli Gestapon Neuvostoliiton vastaiseen vakoiluun ja toimintaan erikoistunutta henkilöstöä Yhdysvaltoihin ja palkattiin myöhemmin CIA:n palvelukseen. Näistä ei ole juurikaan aineistoa olemassa, koska kaikki on määritetty salaisiksi. Kaikkiaan on arveltu, että Yhdysvaltoihin siirrettiin n. 10 000 Natsi-Saksan virkamiestä ja sotilasta. Kuinka paljon näitä siirrettiin Venäjälle, niin siitä ei ole tietoa.

Tonkininlahden välikohtaus tapahtui vuonna 1964 Yhdysvaltain laivaston hävittäjien USS Maddox ja USS Turner Joy ollessa tiedustelutehtävissä Tonkininlahdella Pohjois-Vietnamin aluevesien läheisyydessä. Alukset raportoivat joutuneensa pohjoisvietnamilaisten hyökkäysten kohteeksi. Välikohtauksen seurauksena Yhdysvaltain kongressi antoi presidentti Lyndon B. Johnsonille valtuudet avustaa mitä tahansa kaakkois-Aasian maata jonka hallinto oli "kommunistisen aggression" uhkaama. NSA:n raportti v.2005 julkistettiin ettei ollut vietnamilaisia torpedoveneitä. Tapahtuman johdosta Yhdysvallat liittyi täysinäisesti Vietnamin sotaan.  Historioitsijoille on epäselvää tapahtuiko lahdella todella hyökkäys vai keksikö Yhdysvallat hyökkäyksen päästäkseen osallistumaan Vietnamin sotaan. Pohjois-Vietnamin silloinen kenraali Võ Nguyên Giáp on myöhemmin kertonut että lahdella ei tapahtunut mitään. Mediakin huijasi jo tuolloin kansaa sodankäynnistä väärillä ja tekaistuilla uutisoinneilla.

asioilla.mitään.https://fi.wikipedia.org/wiki/Tonkininlahden_v%C3%A4likohtaus

6 päivän sota käytiin v. 1967. Sodassa oli kyse Israelin ja Egyptin välisestä selkkauksesta. Yhdysvalloilla oli kv. Vesialueella oleva tiedustelu laiva USS Liberty. Israelilaiset hyökkäsivät USS Libertyä vastaan lentokoneilla ja torpedoveneillä. Laiva oli selvästi tunnistettavissa USA:n alukseksi ei Egyptin. Epäillään, että tarkoituksena oli saada taas kerran USA sotilaalliseen selkkaukseen mukaan Israelin puolelle. Juutalaiset ovat aiemminkin halunneet saada sodan aikaan tiettyjen kansojen välille parantaakseen omia asemiaan Palestiinan alueella. Eikä se näihinkään loppunut...

https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

1970-luvulla Yhdysvallat alkaa rahoittamaan Afganistania ja saa sodan aikaan Neuvostoliiton sekä Afganistanin välille. CIA rahoittaa ja varustaa Afgaanit. Kyse ei ollut anti-kommunismista, vaan Globalistien mahdollisuuksista saada ulkoinen rikollinen ryhmä toimimaan ja saada vahvempi ote yhden maailman hallitukseen.

Vuosina 1980-88 käytiin Iranin-Iraqin sota. USA rahoitti miljardeilla dollareilla Saddam Husseinia Irania vastaan. Iraqia tuettiin rahallisesti, sotilaallisesti, koulutettiin erikoisjoukkoja jne. Epäilys on, että sodan tarkoituksena oli heikentää molempia puolia käymällä sota. Tiedämme mitä v. 1991 tapahtui Iraqille. Oliko tarkoitus myöhemmin tuhota Iran?

Vuonna 1990 puhkesi persianlahden kriisi. Liittouma hyökkäsi Iraqiin 2.8.1990. Iraq oli yksi maailman maista, jossa ei ollut Globalistien hallitsemaa taloutta. Saddam Hussein vihasi globalisteja. USA:n presidenttinä toimi tuolloin George H.W. Bush. Iraqissa tehtiin karmea sotarikos, jota koskaan ei ole tuotu julki - tuhansia pakenevia Iraqilais sotilasta teurastettiin aavikolle. Heidät vain jätettiin sinne hiekan peittelemänä. Joissakin lehtiartikkeleissa on mainittu "elävältä haudatut Iraqilaissotilaat". Presidentti Bush lopetti sodan 28.2.1991. Israelissa vietetään samana päivänä purim juhlaa (juutalaisten kalenterin mukaan). Purim on juutalainen juhla, jossa muistellaan Persian juutalaisten pelastumista juonesta, jolla Kserkses-kuninkaan neuvonantaja Haman yritti tuhota heidät. Persia on juuri tuo Iraqin alue.

https://www.liberationnews.org/george-h-w-bushs-complicity-in-the-1991-highway-of-death-massacre/ 

Iraqin sota alkoi maaliskuussa 2003. Presidentti Bush ilmoitti hyökkäyksestä 18.3.2003 Saddam Husseinille. Hyökkäys alkoi 20.3.2003. Tavoitteena oli löytää joukkotuhoaseita, mitään joukkotuhoaseita ei koskaan löydetty. Päivä jolloin USA hyökkäyksestä ilmoitti Saddam Husseinille oli jälleen Purim juhla eli Israelin kansa juhli voittoaan Babyloniasta (nykyinen Iraqin alue). (Juutalaisen kalenterin mukaan 18.3.2003). Saddam Hussein tuolloin oli jo halukas siirtymään kulta-kantaan. Mihin Iraqin kulta on hävinnyt?

Jännä sattuma, että liittouman sotien alkamiset tai loppumiset entiseen Babyloniaan onkin juuri tapahtunut juutalaisten purim juhlan aikaan. Joku on varmaan ajoittanut ko. tapahtumat näille päiville. Voitte taas tehdä omat johtopäätöksenne siitä, onko asia näin vai onko kaikki vaan sattumaa. On viitteitä ja väitteitä, että WTC tornien "pommitukset" olisivat olleet Israelin tiedustelupalvelu Mossadin käsialaa. Lainatakseni Universumia, niin mikään ei ole sattumaa!


Näitä yllä mainittuja esimerkkejä on vaikka kuinka monta. Tässä on mainittu ainoastaan muutama. Kuten alussa kirjoitin, niin todellista ja todenperusteista tietoa on vaikea löytää. On vain mahdollisuus yhdistää eri tietolähteistä olevaa tietoa. Täytyy aina muistaa, että kaikissa sodissa on aina joku, joka hyötyy. Tätä ollaan harrastettu vuosisatojen ajan, miksei nyt 2020-luvulla?

Nyt on käynnissä Ukrainan kriisi, joka saattaa eskaloitua jopa laajemmaksi konfliktiksi Euroopassa. Kysymykseni kuuluukin; kuka hyötyy tai hyötyisi sodasta tai konfliktista Euroopassa. Voisiko olla mahdollista, että takana onkin joku täysin muu taho, kuin sodassa mukana olevat valtiot? Kaikissa sodissa kärsii aina ihmiset, sodan osapuolten viattomat ihmiset. Siksi onkin tärkeää tiedostaa sodan varjot ja miettiä kenen puolella seisot.