Soitto kotiin

27.01.2021

Mites sinne kotiin nyt sitten soitetaan? Sehän on helppoa kuin heinän teko. Sen kun painelee kännykän numeroita ja odottaa puhelimen soivan toisessa päässä ja puhuu. Ennen vanhaan joutui sentään pyörittämään numeroita ja niiden valinnassa kesti, vaikka kuinka kauan ja raksutusääni oli mielenkiintoinen. Vähän niin kuin internet ajan alkuvaiheessa, jolloin nettiyhteyden luominen kesti, kun puhelinlangat täytyi ensin laulaa.

Kyllä se aika helppoa on, jos on halua. Niin nyt tarkoitankin soittoa ihan oikeaan kotiin, siis sinne kotiin, oikeaan kotiin. Kotimmehan ei sijaitse missään tietyssä kaupungissa, maassa eikä planeetallakaan. Kotimme sijaitsee Lähteellä, siellä olemme syntyneet, sinne aikanaan palaamme takaisin yhteen. Tällä välin käydään erilaisissa paikoissa nukkumassa ja herätään rakkaiden läheistemme kanssa henkimaailmassa jne. Miten sinne kotiin, niin lähteelle tai henkimaailmaan voi soittaa? Edellisessä kirjoituksessa kerroinkin jo kanavoinnista. Se on juuri sitä soittamista.

Me itseasiassa teemme sitä koko ajan tietämättämme. Tosin yöaikaan käymme siellä koko ajan, joka yö. Emme vaan muista kaikkea mitä olemme "nähneet", "kuulleet" tai "tavanneet". Siellä me käydään hakemassa joka päivän neuvoja "tulevaan". Se tapahtuu siis unitilassa. Päivisin me nukumme ruususen unta ja kuvittelemme, ettei sellaista paikkaa edes ole olemassa. Joskus taas toiset haikailevat edesmenneiden omaistensa perään ja ikävöivät heitä. Saattaa tulla tulle, että voisiko sinne soittaa? Ensinnäkin omaisille ei tarvitse soittaa, he ovat tässä ja nyt, kun vain haluamme. He kuulevat, näkevät ja ymmärtävät kaiken, ajatuksetkin meidän sisällämme. Sen kuin kommunikoitte. Soittamisella tarkoitan tässä tilaa, jossa voimme käydä katsomassa kotimme, paikkamme, enne kuin heräämme unesta kokonaan - siis kuolemme. Soittamisella tarkoitan myöskin yhteyttä omaisiimme, jotka henkimaailmaan ovat jo siirtyneet. Mitä se vaatii meiltä? Mitä meidän tulisi tehdä?

Olen useaan kirjoitukseen ottanut tähän kantaa, monelta eri näkökannalta. Meillä kaikissa tämä puhelin on olemassa, sen kuin kytkette laitteen päällä ja alatte piristellä sitä pyhää puhelinta. Joillakin saattaa olla erilainen vempele kuin toisilla. Toisilla on jo näköpuhelin, toisilla on se malli, jossa kuulee kaiken. On olemassa vielä tuntopuhelimia. Joillain on kaikki ominaisuudet käytössä. Toiset eivät tarvitse puhelinta lainkaan, koska linja on auki 24/7. Mutta miten saisi tällaisen universaalin puhelimen käyttöön, niin että voisimme nähdä, kuulla tai tuntea? Harjoittelemalla! Lähteen ja henkimaailman värähtelytaajuus on korkeampaa kuin meidän fyysisen kehomme värähtelytaajuus. Henkimaailmaan otettaessa yhteyttä on omaistemme laskettava värähtelytaajuutta ja meidän nostettava sitä. Jotta pääsisimme Lähteen tasolle tai korkeampiin "tiloihin" on meidän päästävä vielä korkeammille värähtelytasoille (näin itse ymmärrän asian). Korkeammilla tasoilla pääsemme ns. luomistilaan, jossa voimme jo katsella ja luoda aivan omia versioitaan omasta elämästämme. Palaan tähän myöhemmin esimerkkien kautta.

Siis harjoittelemalla pääsee soittelemaan ympäri universumia. Yhteys on katkeamaton pyhä yhteys tietoisuuteen. Tähän ei yllä mitkään G-verkot eivätkä muutkaan. Toki paljon muitakin ominaisuuksia yhteyksistä on mm. Universumin suuri kirjasto - Akaasiset kirjastot tai kansiot. Silloin onkin pääsy kaikkien ihmisten, olentojen, kasvien, eläinten ja kaikkien planeettojen jne. sielunsuunnitelmaan, tunteisiin, ajatuksiin, toiveisiin ja kaikkeen mitä Universumissa on. Tämä on juuri se suuri kollektiivisen tietoisuuden "pankki". Se onkin aikamoinen kirjasto se. Paras tapa harjoitella soittamista on keskittyminen ja ajatusten kytkeminen pois päältä. Puhutaan siis meditaatiosta. Kun me saamme ajatuksemme pois, niin "tietoisuudenputki" sisällämme tyhjenee ja samalla sielustamme pääsee kaikki se tieto aivoihimme, mitä Universumissa on. Tällöin puhumme syvämeditaatiosta. Silloin puhelin on päällä, pirisee ja joku vastaa. Aina me vaan emme tiedä kuka siellä vastaa, mutta vastaaja tietää, että hän on sillä hetkellä se oikea vastaaja sinulle. Samoin kun se "putki" tyhjenee, niin kolmas silmämme aktivoituu ja näkee sielunsilmin asioita. Sielummehan on jo kokenut yhtä sun toista ja sielumme on koko ajan yhteydessä Akaasisiin kansioihin. Joten kaikki on avoinna ja parhaaksemme näemme asioita.

Niin kuin Albert Einstein sanoi: "Se, mitä kutsumme aineeksi on värähtelyä niin matalilla taajuuksilla, joita kykenemme aisteillamme havaitsemaan."

Syvämeditaatiossa on tavoitteena luoda yhteys alitajunnan ja tietoisuuden välille sekä oppia kytkemään tunteet pois päältä joko merkittävissä määrin tai kokonaan, erottaa monia yksittäisiä tietoja informaatiokimpuista, jarruttaa ympäröivästä maailmasta ja kehon tilasta tietoisuuteen tulevaa tietotulvaa sekä kasvattaa tämän hetken kestoa. Syvämeditaatiossa on myös mahdollisuus katsoa menneeseen- ja tulevaan aikaan, harmonisoida kehon värähtelytaajuutta. Niin kuin kirjoituksessa Paluu Tulevaisuuteen kuvasin, aikaa todellisuudessa ei ole. On vain aikaikkunoita ja rinnakkaistodellisuuksia eri ajassa. Älkää huoliko, ei aivot voikaan ymmärtää näitä, eikä ole tarkoituskaan.

Minkälaisia kokemuksia syvämeditaatiossa voi sitten kokea? Tässä lyhykäisyydessään esimerkkejä minulta ja muilta asiakkailtani meditaatioiden aikana olevista kokemuksia:

23.12.18 Meditaatio:

Saavuin suuren luolaston kiviportaiden alatasanteelle. Hieman kiertyvät portaat ylöspäin olivat vanhat ja kiviset. Porrasaskelmia oli kaikkiaan kymmenkunta. Uskaltauduin kapuamaan portaiden puoliväliin saakka. Näin portaiden puolivälistä suureen luolastoon sisälle, se oli valtava. Luolasto oli todella korkea ja avonainen, kattoa ei siis ollut. Luolaston keskellä oli vanha kivinen vesilähdettä muistuttava lähde ja kivirakennelma. Lähde oli energialähde, josta nousi ylös loputtomiin n. 2-3m leveä energiasäie. Energiasäie ei näyttänyt loppuvan lainkaan.

Muutama kuukausi tämän jälkeen luin henkisen kirjan, jossa oli mainittu meditaatioharjoitus nimeltä alkulähde. Tässä kirjassa oli kuvaus alkulähteestä - se oli juuri se minkä olin kokenut. Oli hyvin rauhoittava tunne tuntea alkulähde ja se, että oli nähnyt sen juuri sellaisenaan. Alkulähdettä on kuvattu, jossa kaikki sielut saavat alkunsa.

30.12.18 Meditaatio:

Olimme ystävämme kanssa meditoimassa meditaatioryhmän kanssa. Yhden henkilön ystävä oli kuollut muutama viikko ennen ko. meditaatiota. Meditoinnin tarkoituksena oli saattaa tuon kuolleen henkilön sielu valon toiselle puolelle, koska oli tullut ilmi, että hänen sielunsa oli jäänyt ns. "völitilaan" maan päälle.

Meditaatiossa pääsin hyvin nopeasti meditatiiviseen tilaan, jossa ajatuksia ei ole lainkaan. Nopeasti meditoinnin alussa ilmestyi eteeni pyörivä kaleidoskooppi. Itse aloin huojua tuon kaleidoskoopin tahtiin. Tuli kova tunne huutaa kovaa ääneen APUA. Tajusin etten voinut, koska muut meditoimassa olijat olisivat häiriintyneet huudosta. Päätin vain avata silmät ja keskeyttää meditaation. Avasin silmät....ja meditoimassahan minä olin. Laitoin silmät kiinni uudelleen ja jatkoin meditointia. Samantien vajosin uudelleen meditatiiviseen tilaan ja sama juttu. Kaleidoskooppi ilmestyi eteeni pyörien ja taas tuli tunne huutaa APUA. Avasin silmät ja huomasin taas olevani meditoimassa. Tästä menikin hetki niin meditaatio loppui. Kerroin kokemukseni meditaation vetäjälle. Hän kertoi, että ko. talossa oleskelee joidenkin kuolleiden ihmisten sieluja, jotka ovat jääneet "välitilaan" maan päälle eikä ole päässyt valon tuolle puolen. Meditoinnin vetäjä kertoi, sielut tulivat pyytämään apua "toiselle puolelle" eli valoon/henkimaailmaan pääsyä. APUA huuto oli sielujen huuto sinulle, että näyttäisit tien toiselle puolelle. Sielut huomasivat, että oma sieluni tila oli päässyt hyvinkin syvälle ja osaisin auttaa heitä valon maailmaan. Näin siis autoin sieluja pääsemään verhon toiselle puolelle. Olo oli todella huikea tämän jälkeen.

Huhtikuu 2019 Meditaatio:

Keväällä 2019 alkoivat kovat ylänselän sekä niska hartia seudun kivut. Ei auttanut mikään hoito näihin. Kävin hieronnassa, osteopaatilla ja naprapaatilla. Yhtenä iltana Keskustelin enkeleiden kanssa pyytäen apua ja neuvoa kipuihin. Kysyin myöskin että tulisiko minun lopettaa kovan laatuinen treeni..

Viikko tästä syvässä meditatiivisessa tilassa eteeni tuli tummaihoinen, treenattu rastatukkainen mies, päällään keltainen adidaksen verryttely asu. Mies seisoi kädet puuskassa rintaansa vastaan, katsoen minua silmiin pää hieman vinossa. Hän hymyili kevyesti ja nyökkäsi päätään ja sanoi että: Janne kannattaa lopettaa kova treenaaminen. Lopetin kovan treenaamisen ja kivut hävisivät hyvinkin nopeasti. Tämä sama kaveri kävi olohuoneessamme 25.1.2021 ja kertoi saman uudelleen - turha alkaa treenailemaan kovaa, satujumppaa vaan....

26.5.19 Meditaatio:

Meditaatio alkoi su klo. 18.00. Olin ollut astrologian koulutuksessa tätä ennen. Meditaatio oli hyvinkin voimakas heti alusta lähtien. Yht´äkkiä eteeni ilmestyi tv-ruutu. Tv-ruudusta alkoi tulla jääkiekko-ottelu Suomi-Kanada. Ihmettelin että mikä ottelu tämä oikein oli? Jääkiekon MM-loppuottelu 2019 Suomi-Kanada alkoi vasta 21.15 samana iltana. Kauhistukseni huomasin, että tämähän on se ottelu. Ihmetelin ääneen, että miten se nyt jo näkyy, koska sen pitäisi alkaa vasta 3h:n päästä. Niinhän siinä kävi että katsoin sitä 3h etuajassa.....vaikka tulos jäi näkemättä. Ei voinut, kun kummastella näkemääni.

Tässä oli muutama esimerkki näköpuhelimella soitettaessa kotiin. Näyt eivät ole harvinaisia. Osa ihmisistä näkee unien kautta, osa välähdysten kautta täysin valveilla. Osa pääsee meditaation aikana syvällisiin teatteri esityksiin.

Kaikki nyt vaan veivaamaan sitä kotinumeroa ja katselemaan parhaita elämän pätkiä mitä vaan voi olla. Tähän kun pääsee, voi unohtaa TV:n, mahdollisesti kohta internetin ja sosiaalisen median. Toki jos kavereista haluaa kuulla, niin kait sitä puhelinta vielä tarvitsee, kun kaikilla ei vielä ole käytössä uusinta mielen teknologiaa.