Suuren taikatempun salaisuus

29.11.2020

Hoblaa, huudahtaa maailmankaikkeus. Samalla heilahtaa taikatikku ja alkaa tapahtumaan. Asiat tuntuvat menevän kuin itsestään eteenpäin, ilman, että tarvitsee ihmetellä yhtään mitään. Kaikki menee juuri niin kuin halutaan menevän ja oikeaan aikaan. Ei ole väliä kuka johtaa tai ei johda. Tällä kertaa Senor Granadan ja Lady Manhattanin kannattaa pysyä kaukana tästä leikistä vaikka hauskoja ovatkin.

Ihmisyydessä emme yksinkertaisesti kykene havainnoimaan asioita näin. Me tunnemme ja koemme asioita. Tietyistä asioista saamme mielihyvää ja toisista saamme mielipahaa. Me emme näe kovin syvälle ja pitkälle asioita. Tarvitseeko kaikkien nähdäkään kaikkea? Ei tietenkään kaikkien tarvitse nähdä kaikkea. Jotta ymmärtäisimme elämän tarkoituksen sekä miksi joku asia tapahtuu tai miksi asiat ovat niin tai näin, on ykseyttä ymmärrettävä edes hitusen. Maailmassa on yksi kysymys mihin haluaisimme saada vastauksen - mikä on tämän kaiken tarkoitus, elämän siis. Kysymystä on pohdittu tieteessä ja taiteessa kautta aikojen. Olemme etsineet vastauksia maasta, kuusta ja aurinkokunnastamme. Olemme lähettäneet aluksen toiseen aurinkokuntaan mukanaan kuvia ihmisestä, eläimistä sekä erilaisia äänitallenteita maapalloltamme. Miksi? Kuvitteleeko joku, että kun lähetämme "neulan" avaruuteen niin "joku" olento törmää siihen? Kyllä korkeamman värähtelyn omaavat olennot löytävät meidät, ovat siis löytäneet jo. Toinen asia on, että vastaukset kaikkiin kysymyksiin ovat lähempänä kuin osaatte arvatakaan. Vastaukset ovat meissä itsessämme, ei sen lähempänä, eikä sen kauempana. Me ihmiset emme yksinkertaisesti muista sitä, emmekä vastauksia miksi olemme olemassa. Juuri tämän takia maapallomme asiat ovat niin kuin ne ovat.

Niin, se kysymys mikä on tämän kaiken tarkoitus? Siihen tietysti liittyy sivujuonia ja monia muita kysymyksiä. Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko muilla planeetoilla elämää? Mitä meidän oikeasti pitäisi täällä maapallolla tehdä, että olisimme onnellisia? On jopa ihan naurettavaa alkaa vastaamaankaan näihin. Kyllä te ja me kaikki tiedämme vastaukset näihin, ovathan ne vastaukset kaikki meidän sisällämme. Jos ihmiset oikeasti tajuaisivat vastaukset näihin, niin maapallolla loppuisi sodat, nälänhätä, kilpailu, masennus, työnteko sellaisenaan, rahatalous jne. jne. Miettikää, kuinka pienestä on koko homma kiinni. Pelkästään siitä, että me muistaisimme tämän, miksi olemme täällä ja mikä sen tarkoitus on? Kuoleman jälkeen on ikuisuus, eikä kuolemaa ole. Itse näen toisinaan kuolleita ihmisiä ja tietyin ajoin kykenen kommunikoimaan heidän kanssaan. Avovaimo kykenee samoin, vielä vahvemmin ja koko ajan. On tuhansia ihmisiä, jotka tähän kykenevät. Onko siis kuoleman jälkeistä elämää? Vieläkö kysytte?

Onko toisilla planeetoilla asutusta? Olemmeko yksin...heh heh, aika tyhmä kysymys. Pallomme sijaitsee galaksissa, jossa on 600 miljoonaa muuta tähteä. Galakseja on ääretön määrä Universumissa. Universumeita on ääretön määrä. Vieläkö kysytte? Vastaus on kyllä ja sanon tämän käsi sydämellä. Olen itse kokenut maan ulkopuolista elämää, oikeaa elävää organismia, joka ei ollut kotoisin tältä planeetalta. Tulen julkaisemaan ko. aiheesta kaksi erillistä kirjoitusta blogissani; Kosmisia kohtaamisia. Kirjoitan aiheessa myöskin miksi he ovat jo pallollamme.

Yllä olevat asiat ovat juuri niitä, jotka määrittävät meidän taikatempun teon edellytykset. Kysymme koko ajan, miten tämä temppu tulisi tehdä? Miten tämä temppu tehdään? Taikatemppu onkin yksinkertaisempi mitä luulette, koska ei ole mitään taikatemppua. Me kuvittelemme, että on olemassa jokin temppu. Se temppu olemme me itse. Siis olemme se temppu sekä taikuri. Me teemme elämämme ja päätämme miten elämme sen. Ei ole mitään "kohtaloa", joka vain tapahtuisi. Sitä voidaan kyllä syyttää, mutta muistakaa nyt - kaikki on illuusiota, egon tekemää hulluutta. Mutta kuvitellaan nyt sitten, että olisi taikatemppu, mikä pitäisi tehdä. Jannen taikakoulussa tempun tekemiseen ei tarvita mitään, muuta kuin muistamista. Muistakaa, kuka olette ja mistä tulette niin silloin se taikatikku heilahtaa ja kaikki muuttuu hetkessä. Puretaanpa se temppu pieniksi palasiksi.

Maailma on täynnä erilaisia eksperttejä, talousneroja, lääkäreitä, professoreja, säveltäjiä jne. Osa tietää kaikesta tekniikasta kaiken, osa osaa leikata aivoja, osa osaa säveltää hienoja sinfonioita.

Mutta kuka osaa sen, mikä on? Sen kykenee ainoastaan taikurit, elämän taikurit.

Ihmeellistä näissä kaikissa experteissä on se, että he eivät ole kyenneet ratkomaan maailman talousongelmia, nälänhätää, lopettamaan sotia vaan ovat saaneet maapallon yhä syvempään kaaokseen. Näiden ratkomiseen tarvitaan siis taikureita - teitä, hyvät ihmiset.

Taikatempun tekeminen:

Useimmilla ihmisillä on takaperoinen käsitys olemisesta ja tekemisestä ja omistamisesta.

Normaali käsitys on, että jos heillä on jotakin enemmän esim. aikaa, rahaa, rakkautta tms. he voivat tehdä jotakin - lähteä lomalle, ostaa auton, antautua ihmissuhteeseen jne. jonka ansiosta he ovat voivat olla jotakin; onnellisia, tyytyväisiä, rakastuneita tms.

Todellisuudessa he kääntävät olemisen, tekemisen ja omistamisen paradigman väärinpäin. Maailmankaikkeudessa sellaisena kuin se todellisuudessa on, omistaminen ei tuota olemista vaan päinvastoin. Tästä tuleekin sanonta, että raha ei tuo onnea tai rakkautta.

Ensin täytyy olla onnellinen, tietoinen tai viisas, vasta sitten aletaan tehdä asioita olemisen pohjalta ja pian saa huomata, että se mitä tekee tuottaa tulokseksi sen mitä on aina halunnut olla tai "omistaa". Tätä kutsutaan maailmankaikkeuden luomisprosessiksi, jota me koko ajan teemme. Hyvät taikurit - Te teette tätä koko ajan. Jotta luomisprosessi saadaan liikkeelle, on päätettävä, mitä haluaa "omistaa", kysyttävä itseltään mitä, jos omistaisi sen ja aloitettava suoraan olemisesta. Suomeksi sanottuna tee se mielessäsi jo ennen kuin se muuttuu näkyväksi fyysisessä todellisuudessa.

Elämässä ei tarvitse tehdä mitään. Emme ole etsimässä mitään, vaan luomassa. Tämä on suuri luomisprosessi mitä teemme. Kaikki keskittyy olemiseen. Maailmankaikkeuden luomisprosessi voidaankin kiteyttää: Ajatus - sana - teko!

Luomisprosessi alkaa ajatuksesta, ideasta, käsityksestä tai visiosta. Kaikki alkaa aina ajatuksesta, ei voi olla mitään ilman ajatusta. Ajatus onkin luomisen ensimmäinen taso. Seuraavaksi tulee sana, ajatusten ilmaisua. Se lähettää luovaa energiaa maailmankaikkeuteen. Sanat ovat voimakkaampia kuin ajatukset. Sanat ovat luomisprosessin toinen taso. Viimeisenä tulee teko. Teot ovat liikkeessä olevia sanoja. Sanat ovat ilmaistuja ajatuksia. Ajatukset ovat muotoiltuja ideoita. Ideat ovat yhteen kerääntynyttä energiaa. Energiat ovat vapautettuja voimia. Mitä luomme? Luomme itsemme uudelleen sellaisiksi kuin haluamme. Me olemme "unessa", unohtaneet Jumalan ja luomme itsemme uudelleen muistamalla, että Jumala on meissä eikä erillisyyttä ole. Me saamme olla juuri sellaisia, kuin olemme tai olla olematta. Ihminen, joka haluaa rahaa, saa rahaa. Ihminen, joka haluaa rakkautta, saa rakkautta. Mutta haluta ei saa, luo se. Ajatelkaa seuraavaa lausetta: Minä haluan maallista menestystä. Jumala toimittaa teille kaiken minkä pyydätte. Te saatte juuri sen minkä sanoitte: Saatte haluta maallista menestystä. Pikemmin kiittäkää Jumalaa maallisesta menestyksestä, saatte sen. Kaikki on energiaa. Luomisessa tulee muistaa yksi sääntö. Jos luomme itsellemme tilanteen, jossa on rahaa tai valtaa, on aina olemassa "kolikon toinen puoli". Tällä tarkoitan sitä, että paljolla rahaa ei voi ostaa onnea tai rakkautta eikä terveyttä. Elämän tarkoitus on luoda se mitä ja kuka olet ja sitten kokea se.

Tietäminen on Jumalallinen olotila, mutta suurin ilo on kuitenkin olemisessa. Oleminen tulee mahdolliseksi vain kokemisen kautta, pyhän kolminaisuuden kautta.

(Neale Donald Walsch)

Suuren taikatempun tekeminen voidaan naamioida yhteen sanaan - Manifestointi. Ette loppujen lopuksi tarvitse taikasauvaakaan tähän kaikkeen, ainoastaan ajatuksen. Antakaa ajatuksen lentää, antakaa huulenne liikkua ja nauttikaa, mitä olette luoneet. Varokaa kaikkea mitä "toivotte", saatte sen hyvinkin todennäköisesti. Ei tämän taikatempun tekeminen vaikeampaa ole. Te teette sen itse Vaikeaksi. Jos egonne haluaa jotain, niin se ei tarkoita, että te todella haluatte sitä. Ego on valheellisuuden perikuva. Kysykää sisältänne mitä haluatte. Sielunne tietää kaikesta kaiken.

Yle Areenassa on Roman Schatzin audio-ohjelma, nimeltään Maamme kirja. Roman mainostaa sitä seuraavin sanoin;

"Arvoisat kanssakulkijat. Kukaan meistä ei tiedä, mistä tulemme, miksi olemme täällä, miten päin tässä pitäisi olla ja mihin kaikki vielä päättyy".

Lähetän Roman Schatzille terveisiä: Olet syvässä unessa, aika herätä. Me tulemme lähteeltä, olemme hakemassa kokemuksia, saa olla miten päin vaan ja kaikki päättyy lähteelle, mistä olemme tulleet!

Mukavaa Joulun odotusta kaikille