Suuri herääminen

21.02.2021

Maailmalla tapahtuu paljon asioita, joista me ihmiset olemme huolissamme. Meitä pelottaa tulevaisuus. Ihmisiä pelottaa rokotteet, maskittomuus, tottelemattomuus viranomaisten ohjeita vastaan ja moni muu asia. Toisia ihmisiä pelottaa se, ettei joku pidä maskia, toisia taas se, mihin sillä "maskipakolla" tai "rokotepakolla" pyritään. Osa ihmisistä näkee asiat yksinkertaisesti eri tavalla kuin toiset. Se onkin kaiken tarkoitus tässä ajassa. Mikä sitten on tämän kaiken tarkoitus?

Moni ihminen ajattelee, että miksi joku ei herää tai tajua, että maskipakolla tai rokotepakolla on jokin suurempi tarkoitus, kuin virus. Eikö ihmiset herää siihen ja tähän? Ensinnäkin ihmiskunnan Suuri Herääminen ei koske fyysisiä asioita lainkaan. Maallisilla asioilla ei ole mitään tekemistä heräämisen kanssa. Ne ovat vain heräämisen välineitä, millä ihmisiä saadaan heräteltyä. Siinä piileekin se suuri "salaisuus". Suurella heräämisellä tarkoitetaan henkisyyteen heräämistä. Maalliset ja materiaaliset asiat ovat vain tämän dualistisen elämän välineitä, koska elämme dualistisessa maailmassa. Tällä yritetään kertoa ihmiskunnalle, että Universumissa piilee paljon muitakin asioita, kuin materiaalinen maailma. Toiseksi tarkoitus on tuoda ihmiset yhteen - ykseyteen. Nythän on käynyt niin, että tapahtumat ovat saaneet ihmiset erilleen, vihaamaan toisiaan, sättimään toisiaan ja todella kahtiajako tapahtunut. Jotta voi kokea yhteenkuuluvuutta ja ykseyttä, tulee kokea erillisyyttä. Täysin sama asia, kuin jotta voi kokea "hyvää" on koettava "pahaa". Ei siis ole hyvää tai pahaa. Ei ole myöskään erillisyyttä. Olen käsitellyt tätä aihetta jo monessa yhteydessä ja kirjoituksessa. On vain ykseys, on vain yksi, ei ole kahta tai erillisyyttä. Niin kauan, kun tunnemme erillisyyttä, asiat ovat niin kuin ovat. Niin kauan asiat "pahenee" kun tajuamme ykseyden merkityksen. Ei tule olemaan mitään hokkus pokkus taikajuttua, että asiat vain paranisivat. Tai on, mutta se on meidän kaikkien sisällämme ja se olisi ratkaistavissa miljardisosa sekunnissa, jos haluamme. Kirjoitin tästä aiemmin blogitekstin Suuri Taikashow sekä Suuren Taikatempun salaisuus.

Erillisyydellä tarkoitetaan kaikkea sitä, mitä koemme fyysisesti toisistaan erillä olevina. Ei ole erikseen minua tai sinua. Ei ole erikseen Suomea tai Ruotsia. Ei ole erikseen maapalloa tai Marsia. Ei ole erikseen ihmistä tai eläintä. Ei ole erikseen meidän aurinkokuntaamme, tai teidän aurinkokuntaanne. Ei ole erikseen tätä maailmankaikkeutta tai toista maailmankaikkeutta. Ei ole erikseen virusta tai rokotetta. Ei ole erikseen maskia tai ei maskia. Kaikki on sitä samaa. Niin kauan, kun ajattelemme erillisyyttä kaikessa, niin herääminen on käynnissä. Kun maailmaa katsoo, niin herääminen on vasta todella alkamassa. Vuosi 2021 numerologian merkeissä tarkoittaa heräämistä ja uuden alkamista (Luku 21). Viime vuonna 2020 laitettiin vasta siemenet itämään heräämisen suhteen - koronavirus aiheutti sen erillisyyden, ahneuden ja oman edun tavoittelun esille tulon. Numerologisesti luku 20 tarkoittaa kaaosta. Viime vuosihan oli 2x20. Väitän, että nyt vasta alkaa sellaiset tapahtumasarjat, joka pistää mietityttämään ykseyden merkitystä. Muistamme aina 911-tapahtumat ja suuren tsunamin Thaimaassa 2000-luvun alussa. Ne olivat tapahtumia, jossa ihmiset kokoontuivat yhteen auttamaan toisiaan. Ihmiskuntaa on viimeiset 100 vuotta yritetty herätellä esim. sotien kautta. Emme ole oppineet juurikaan mitään. Tulemme kyllä oppimaan ykseyden merkityksen, näin olemme itse sen suunnitelleet ja se suunnitelma menee eteenpäin täydessä harmoniassaan sekä aikataulussaan. Mikään ei sitä voi estää eikä hidastaa.

Vaikka välillä tuntuu siltä, että heräämistä ei juurikaan ihmisten keskuudessa tapahdu, niin kaikki tapahtuu silti nopeutetulla aikataululla. Meidän ihmisten lineaarisessa ajanlaskussa 2000 vuottakin on pitkä aika, mutta ei Universumin ajanlaskussa, koska aikaa ei ole olemassa. Kaikki on ikuista.

Moni ihminen on jo alkanut ajattelemaan henkisyyttä ja kaikkea mitä tämä kaikki on. Se on jo alku, hyvä niin. Aiemmin vastaavanlainen henkinen herääminen tapahtui Jeesuksen aikana eli n. 2000 vuotta sitten. Se oli alkua kaikelle tälle, mitä nyt koemme. Kaikki lähtee ihmistä. Ennen kuin "ihmismassa" herää, tulee heidän kokea fyysisyydessään jotain sellaista, joka "mullistaa" heidän elämäänsä. Tarpeeksi tiukkaa tai vaikeutta me emme ole vielä kohdanneet. Siksi aikakausi onkin sellainen, että asiat tulevat mutkistumaan sekä tiukkenemaan entisestään. Ihmiset kyllä heräävät.

Mitä henkisessä heräämisessä tapahtuu?

Meillä kaikilla on oma polkumme kuljettavana. Se polku on kuin metsäpolku, jossa tulee vastaan kiviä, kantoja, eläimiä, puita sekä metsän henkiä. Ne ovat meidän "tehtäviämme" ja "kokemuksiamme" omalla polullamme. Voidaan sanoa, että ihmiset ovat kyllä osaksi tuolla henkisellä polulla, kunnes heräävät. Tuleeko matkasta rauhallinen, täyttä tyyneyttä, rakkautta ja hyväksyntää? Voin sano, että ei tule. Matkasta tulee pomppuinen, tunteiden sekamelskaa, jatkuvan vihan ja katkeruuden huutoa. Kaikki kohdentuu itseemme, jotta kokisimme sen ykseyden. Ilman pomppuja emme sitä koe. Johan se on nähty.

Ihmisiä ajaa tällä hetkellä hyvin voimakas egon ohjaus. Henkisessä heräämisessä sielu ottaa vallan egosta, jolloin ymmärrämme olevamme ennen kaikkea henkinen olento. Tässä tilanteessa ego ei enää kykene ohjaamaan, vaan sielu on ottanut vallan egosta. Ego on lähestulkoon riisuttu kokonaan tässä vaiheessa. Ego on pelkkää mielenharhan kuvitelmaa, jonka teidän kokemuksenne, uskomuksenne ja ajatuksenne ovat luoneet. Egon muokkaaminen tapahtuu aika helposti. Ei tarvita kuin yksi kova tuulen puhallus yhdestä asiasta, niin egomme muuttuu. Tarkoitan tällä jotain käsitystä jostain asiasta ja kun joku näyttää toteen jonkun asian toisella tavoin, niin muutatte egoanne hetkessä. Toisin sanoen ego on rakentunut harhan päällä ja luotatte siihen. Te itse olette luoneet egonne, eli oman harhanne.

Kun lähdette kulkemaan polkuanne, annan hyvän vinkin - Kulkekaa omaa polkuanne pitkin. Älkää kopioiko muilta polkua, älkää uskoko ketään muita, kuinka se polku pitää kulkea. Kuunnelkaa itseänne ja luottakaa siihen. Valitkaa oma, uusi polku. Vanhat polut on kävelty ja siellä tulee vastaa vain ne vanhat ja samat kokemukset. Jos elämänne on mennyt tiettyyn suuntaan ja haluatte muutosta, vaihtakaa polkua, koska muuten ne samat vanhat samat asiat toistuvat vain uudestaan ja uudestaan. Hakkaatte päätänne seinään ja päähän sattuu.

Henkisessä heräämisessä tulee ahaa-ilmiö. Silloin ihminen voi löytää lopuksi totuuden. Totuutta on vaikea määritellä, koska ensin tulisi tietää mikä on ei totuus. Ei totuus, on se mikä ei ole totuus. Sen joudutte itse löytämään ja määrittämään, koska kukaan ei sitä voi tulla teille kertomaan. Totuus asuu kuitenkin sisällämme, eikä sitä tarvitse etsiä. Heräämisessä herätään tästä unesta, jossa vaellamme metsäpolulla. Metsäpolun aikana kohtaamamme tehtävät riisuvat egoamme joka kerta kerros kerrokselta. Me kuvittelemme asioita ja luulemme niitä todeksi. Tällöin meillä on vielä käytössämme valheellinen totuus - EGO. Kun ego riisutaan täysin, jäljelle jää vain totuus ja heräämme tähän kaikkeen epätodelliseen. Kun totuus on paljastunut, valaistumme. Valaistuneena näemme unen, missä olemme olleet. Pystymme erottamaan tällöin totuuden unesta. Tässä vaiheessa rakkaudella ei ole mitään merkitystä vaan kyse on totuudesta. Valaistuminen on totuuden tajuamista, ei sen vaikeammasta. Totuuden heräämistä itsessään. Tällöin myöskin ymmärtää ykseyden ja sen merkityksen. Ykseyden merkityksen ymmärtäminen on hyvin yksinkertaista, ainakin siinä vaiheessa, kun sen tajuaa. Tämän polun kuljettuamme, olemme tulleet päätepysäkille. Polku loppuu tähän ja lopun ajan voitte tehdä mitä haluatte tai olla tekemättä mitä haluatte, sillä millään ei ole enää merkitystä. Olette siis päässeet elämän päätepysäkille. Onneksi olkoon! Muistakaa aina, että te itse olette aikananne kirjoittaneet oman polkunne ja sen ohjeet löytyvät itsestänne.

Loppusanoiksi sanon meille suomalaisille:

Me tulemme vielä kokemaan perusoikeuksien sekä itsemääräämisoikeuksiemme tiukentamista. Emme ole nähneet todellakaan vielä kaikkea. Suomella ja Sanna Marinilla tulee olemaan merkittävä rooli jatkossa. Sanna ja Suomi on nostettu jalustalle monet kerrat viime vuoden aikana. Onhan Sanna esiintynyt useassa lehtiartikkelissa sekä Voguen ja Time lehden kannessa. Miksi? Suomen historia on merkityksellinen. Suomalaiset näkevät vain ja ainoastaan ulkoisen uhan. Emme voisi koskaan uskoa "sisäisiä" uhkia. Meillä on tietyt uskomukset erilaisia kuin muualla Euroopassa. Heidän historiansa on täysin erilainen Suomesta. Suomen energiat ovat täysin poikkeukselliset muista maista. Olemme rauhaa rakastava kansa, kaikesta. Kun muualla Euroopassa osoitetaan mieltä perusoikeuksiin kajoamisesta, niin me suomalaiset kävelemme laput silmillä, emmekä usko, että voisi sellaisia asioita, mitä "salaliittoteoriat" kertovat tapahtua. Muualla kansat nousevat barrikadeille hallituksia vastaan.

Keskittykää omaan tilaan, olkaa mahdollisimman läsnä omassa ajassanne ja kehossanne. Paremmat ajat ovat tulossa.....3-5 vuoden päästä.

Tietoisuus ry järjestää Löydä oma elämänpolkusi kurssin 5.3.2022 lähtien (7 lauantaipäivää). Kurssin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle oman voiman ja polun löytäminen. Kurssilla annetaan eväät miten saada itselleen kanavoitua tietoa, miten hyödyntää sitä omassa elämässään sekä luoda oman elämän menestystarina - olla oman elämänsä maailmanmestari.

Lisätietoja löytyy täältä.

Rakkautta kaikille.