Valo nousee Pohjolasta

29.11.2022

Olemme viime vuodet kuulleet useaan otteeseen sanonnasta "Valo nousee Pohjolasta". Jokin aikaa sitten itsekin ihmettelin, mitä se mahtaa tarkoittaa ja voiko todella olla niin, että piskuisesta maasta nimeltä Suomi voisi nousta jotain niin suurta ja mahtavaa, että sanonnalla Valo nousee Pohjolasta olisi jokin suurikin merkitys.

Olen nyt useampaan otteeseen tarkastellut asiaa monestakin näkökannasta. Kuten me kaikki tiedämme, elämme hyvin erikoista aikaa kaikin puolin. Maailmalla on tapahtunut ja tapahtuu jos jonkinmoisia asioita lähes päivittäin. Kaiken syy ja seuraus on todella siirtyminen Kultaiseen aikakauteen ja maapallon ylösnousemusprosessiin, jossa ihmiset yksinkertaisesti alkavat värähdellä korkeammalla taajuudella. Tämä tarkoittaa tietoisuuden heräämistä ihmisissä, henkistä heräämistä, ei fyysisen tason asioita. Tästä kirjoitinkin aiemmin tekstin Suuri herääminen. Jotta henkisiin asioihin herätään, tarvitaan todella niitä fyysisen asioiden tapahtumaketjuja, jotta kokemusten kautta ihmiset alkavat kysyä itseltään, mikä on kaiken tarkoitus ja miksi me olemme täällä maaplaneetalla kokemassa asioita, mitä koemme.

Kirjoitin joulukuussa 2019 manifestointikirjeen, jossa oli maininta yhdistyksestä, joka tekee hyväntekeväisyytenä erilaisia henkisiä koulutuksia. Tällainen perustettiin alkuvuodesta 2022 -Tietoisuus ry. Näin manifestointikirjeen tuoma todellinen maallistuma sai alkunsa. Näin siis kuvittelin vielä keväällä 2022, kunnes tapahtui jotain aivan muuta.

Kaikille ei varmaankaan ole epäselvää, että perheessämme on erittäin hyvät yhteydet henkimaailmaan, kuten näistäkin olen aiemmin kirjoitellut. Milloin olohuoneessamme viipaltaa mummot, vaarit tai Rooman entisajan kenraalit. Se on meille täysin normaalia. Kaikki se tieto, mitä verhon takaa meille on tuotu ja annettu on myös aina pitänyt aika lailla paikkaansa. Niin meille myös sanottiin kesällä 2021, että muutto Mikkeliin tulee ajankohdaksi maaliskuun puolivälissä 2022. Kaupat Mikkelin talosta toteutui kas kummaa 16.3.2022. Aluksi itse siis en ollut lainkaan innostunut Mikkeliin muutosta, vielä keskelle metsää, mutta tänne sitä loppujen lopuksi on päätynyt. Miksi? Tuolloin kesällä 2021 henkimaailma ilmoitti meille, että syitä on monia. Pääsyy muuttoon on tehtävä, se sieluntehtävä, minkä me itse olemme valinneet. Asia miten meille se ilmoitettiin oli, että Mikkelin seudulle perustettaisiin Henkinen keskus / henkinen yhteisö. Aluksi tätä en juurikaan miettinyt tai ajatellutkaan, että sellainen perustettaisiin, koska en voinut kuvitellakaan, että sitä tarvittaisiin saatikka olisi ihmisiä, jotka tällaiseen lähtisi mukaan. Joka tapauksessa päähänpisto henkisen yhteisön perustamisesta tuli 13.6.22 klo. 19.57. Se olikin muutaman minuutin hetki, kun se oli perustettu ja hetkessä ryhmään liittyi kaikkiaan n. 70 henkilöä...olin todella yllättynyt. Kun jokin aikaa oli kulunut, niin olin ihmeissäni, että mitäs nyt. Toki oli selvät sävelet siitä, että ryhmä kokoontuisi ja henkiset asiat nousisivat pinnalle. Ei mennyt aikaakaan, kun ryhmä alkoi kokoontumaan ja tapaamiset ovat edelleen jatkuneet epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jossain vaiheessa elokuuta kuitenkin tuli "kuolema" ajatukselle, että mitä nyt. Ja niinhän se henkimaailma jälleen osoitti voimansa ja kertoi tulevasta. Henkisiä ryhmiä tullaan perustamaan vielä useita ja monelle paikkakunnalle. "Janne" sinun niitä ei tarvitse perustaa, vaan ihmiset alkavat aktivoitumaan niiden perustamisesta, kuin domino efektinä. Taas kävi henkimaailman sana toteen. Ei mennyt aikaakaan, kunnes se seuraava perustettiin Vihtiin ja Jyväskylään. Nyt tosiaan ryhmiä on kaikkiaan 15 ympäri Suomea ja lisää on tulossa koko ajan. Henkisiä ryhmiähän on monenlaisia ja niitä on tietysti ollut jo kauankin ennen näitäkin.

Miksi ryhmiä perustetaan?

Ensinnäkin ihmiset kokevat valtavaa tarvetta kokoontua fyysisesti, keskustella henkisyydestä ja saada turvaa samanhenkisistä ihmisistä. Monella paikkakunnalla ihmisillä ei ole tuttavia tai ystäviä, jotka henkisistä asioista haluaa tai edes kykenee keskustelemaan. Osa kokee asiat pelottaviksi. Toinen asia on, että maailma muuttuu kiihtyvässä ajassa ja me kaikki tarvitsemme tukea, turvaa sekä luottoa tuleviin aikoihin. Suuri henkinen herääminen ei tule tapahtumaa ilman tapahtumia, vaan kokemukset meitä johdattaa. Tästä olemmekin saaneet lukea huikeita blogikirjoituksia Astron sivuilla viime aikoina. Ihmiset tarvitsevat verkostoa elämälleen.

Kolmas syy ryhmien perustamiseen on se kaikkein tärkein sekä järkevin. Meillä kaikilla on oma sielunsuunnitelmamme. Me kaikki liitymme erilaisiin asiayhteyksiin, ryhmiin, sukuihin, maihin jne. Myös kaikilla ryhmillä on oma sielunsuunnitelmansa. Tästä kehkeytyykin se elämäntehtävä. Eli kaikilla ryhmillä eri paikkakunnilla on myös oma elämäntehtävänsä tulevassa ajassa. Itselläni on kunnia tietää Henkisyys Mikkelin sielunpolku ja tehtävä tulevassa ajassa. Se liittyy hyvin vahvasti sanontaan" Valo nousee Pohjolasta" ja siihen, miten tämä maaplaneetan polku kiemurtelee valoisampia aikoja kohti kulta-aikaan. Kaikille ryhmille tullaan avaamaan se tehtävän kuva, mitä he tulevat edustamaan tulevassa ajassa. Täytyykin sanoa, että osa ryhmistä/ryhmien perustajista tietävätkin jo oman merkityksensä "valo nousee Pohjolasta" sanontaan. Tehtävän kuvaus tullaan antamaan palapelinä, josta eri ihmiset alkavat kasaamaan suurempaa palapelin osasta nimeltä Henkisyys Suomi tai tietoinen Suomi. Kuulostaapa huikealta. Sitä se on ollutkin.

Valo nousee Pohjolasta tarkoitus

Tulemme kokemaan aikoja, jossa suomalaiset tulevat yhdistämään voimansa. Voimien yhdistäminen tulee tarkoittamaan nimenomaan henkisyyttä. Tässä henkisyydellä tarkoitan kunnioittamista, arvostamista sekä välittämistä toisia ihmisiä kohtaan. Nyt elämme kahtiajakoisuuden aikaa, kunnes tulemme kokemaan ykseyden merkityksen sekä tärkeyden. Se tulee olemaan aika, jolloin henkisyys yhdistää suomalaiset yhdeksi kansaksi ensin sisäisesti ja tämän jälkeen ulkoisesti. Kun tämä saadaan vietyä loppuun, herää muut kansakunnat siihen, miten tuo pieni piskuinen takapajuinen maa kykenee tällaiseen. Alkaa varsinainen show. Tulemme kokemaan jotain niin suurta ja mahtavaa, kun ihmisiä ympäri planeettaa tulevat katsomaan sekä opettelemaan henkisyyden asioita pienestä Suomesta. Me olemme se kansa, joka henkisyyttä tulee viemään muualle. Me olemme se kansa, joka näyttää tien Kulta-aikaan. Me olemme se kansa, joka henkisyyden herättää ihmisissä ympäri planeettaa. Siksi on syynsä kaikelle, mitä me täällä koemme, miksi asiamme tulevat menemään niin kuin menevät. Joten kirkastakaamme valomme ja tietoisuutemme sekä nostakaamme se aivan uudelle tasolle.

Missä ryhmät toimivat ja miten nämä löytyvät?

Tällä hetkellä ryhmät toimivat alueellisesti suurten kaupunkikeskittymien lähellä. Ryhmiä löytyy Helsingistä, Espoosta, Vihdistä, Turusta, Parkanosta, Vaasasta, Tuusulasta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Tampereelta, Iisalmelta, Etelä-Pohjanmaalta, Kemistä, Etelä-Karjalasta ja Kymenlaaksosta.

Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia info(at)tietoisuusry.fi osoitteeseen. Ilmoitta vain mistä ryhmästä haluaisit lisätietoa. Paluupostina saat yhteyshenkilön tiedot. Kaikki ovat tervetulleita ryhmiimme.

Blogin aihe on kaksiosainen. Seuraavassa kirjoituksessa astrologi Evgenia Nyyssölä kertoo, miten astrologia kuvailee näitä perustettuja henkisiä ryhmiä sekä mikä on näiden uusien perustettujen henkisten ryhmien tarkoitus. Huikeinta kuitenkin, miten Kalevala eepos liittyy tähän kaikkeen. Onhan Kalevala Suomen eepos tietoisuudesta, niin kuin Evgenian tekstistä saa lukea. Se kannattaakin lukea.

Hyvää Joulun odotusta sekä rakkautta kaikille lukijoille