Voiko Annelia kuulla tai Esaa nähdä?

03.11.2020

Kuva osuu kuin nappi silmään tähän aikaan monellakin tavalla. Yleisesti kuvaa on käytetty etäpalaverien meeminä näinä aikoina. Toisaalta kuva kertoo myöskin herännäisyydestä ja yhä useampi kykenee ottamaan todella yhteyttä henkimaailmaan ja edesmenneisiin sukulaisiin sekä ystäviin. Joten meemistä voidaankin sanoa, että kyllä se Anneli kuulee ja Esa näkyy. Kirjoitin aiemmin (yli)luonnollisista kyvyistä ja siitä, miten toiselle puolelle tai "yläkertaan" voidaan ottaa yhteyttä. Tapojahan on monia. Ensinnäkään "yläkertaa" ei ole olemassa, vaan "yläkerta" on itse asiassa "alakerta". Toinen puoli on olemassa, mutta se on tässä samassa paikassa, vaikka ei uskoisikaan. Viime kuukausina on kuultu puhuttavan erilaisista tiheyksistä, kuten 3D, 4D ja 5D. Me ihmiset elämme 3D maailmassa ja henkimaailma korkeimmissa tiheyksissä. Tiheydet ovat kaikki tässä ja nyt, ei yläkerrassa eikä muuallakaan.

Mitä yhteydenpidossa oikein tapahtuu? Kuten mainitsin, on erilaisia tiheyksiä. Henkimaailman korkeammat tiheydet "laskeutuvat" lähemmäksi meidän tiheyttämme ja me ihmiset joudumme nostattamaan omaa tiheyttämme saadaksemme pyhän yhteyden aikaan. Toinen asia on, että ihmismieli/ego sotkee tätä pyhää yhteyttä. Korkeammalle tiheydelle noustessamme ei enää 3D maailman aistit toimi samalla tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että emme välttämättä kuulekaan fyysisillä korvilla, emme näe fyysisillä silmillä, emmekä pysty koskettamaan henkiolentoja samalla lailla kuin täällä fyysisessä maailmassa. Aivot toimivat 3D maailmassa ja yhteydenpidon aikana joudumme nostamaan omaa värähtelytaajuuttamme ainakin 5D tasolle, samalla aivomme ja kaiken muun fyysisen pysyessä edelleen 3D maailmassa. Kun viestit 5D tai korkeammista tiheyksistä saadaan, niin aivot eivät välttämättä kykene suodattamaan oikeaa tietoa, vaan mielemme alkaa tekemään työtä vastustaakseen kaikkea (yli)luonnollista. Joten nyt ne aivot narikkaan ja näkymättömät tekstiviestit peliin.

Kaikilla ihmisillä on kyky nähdä, kuulla sekä viestiä henkimaailman kanssa. Ei ole olemassa noita-akkoja tai huru-ukkoja, joilla se kyky ainoastaan on. Kyllä se meillä kaikilla on. Onhan meillä kaikilla lihaksetkin, jota voimme harjoitella ja tulla vaikka miksi. Harjoittelu vaatii aikaa, kärsivällisyyttä sekä itsensä tuntemista. Toisilla ihmisillä on luontaisempaa nähdä, toisilla kuulla ja toisilla tuntea. Mikään näistä ei ole parempi tai huonompi. Kaikkia näitä olisi hyvä harjoituttaa, jotta se viestien välitys olisi tehokkaampaa. Kaikki ei halua ottaa viestejä vastaan, eikä siinä mitään. Pitää vain muistaa, että me kaikki niitä viestejä saamme koko ajan, monella eri tavalla. Jos et ole lukenut blogistani Suurta Taikashowta, niin luepa. Siinä yksi tapa saada viesti - se voi tulla, vaikka auton ikkunan välityksellä. Sattumia ei ole lainkaan Universumissa, joten miettikää aina mitä jollakin tietyllä tapahtumalla halutaan teille kertoa tai viestittää.

Minkälaisia viestejä saadaan päivittäin?

Siis me kaikki saamme viestejä päivittäin henkimaailmasta. Kaikella on tarkoituksensa. Voi olla, että joku sairastuu flunssaan ja tarkoituksena onkin hidastaa elämää juuri sillä hetkellä. Kaikkien ihmisten poislähtö henkimaailmaan on suunniteltu täydellisesti ajoituksen suhteen. Monesti ihmiset ajattelevatkin jonkun kuolemasta, että miksi hänen täytyi lähteä, hän ei olisi ansainut lähteä niin nuorena. Tässäkin on oma tarkoituksensa. Joku ihminen, joka tänne jää kaipaamaan häntä saa tietyn kokemuksen, minkä hän itselleen on juuri tuohon ajankohtaan suunnitellut. Yleensä kokemus on kaipuu. Voi olla, että edellisissä elämissä on ottanut jonkun toisen ihmisen hengen ja aiheuttanut tuon saman kaipuun tunteen jollekin toiselle ja nyt saa kokea sen itse. Kyse ei ole kostosta eikä velan maksusta, vaan kokemuksesta.

Voi olla, että valokuvia tietystä ihmisestä tupsahtaa eteen mitä ihmeellisemmistä paikoista. Vinhoja sattumia... EI. Kyllä ne kaikki on tarkoitettu. Jos kuva mummosta tai vaarista tipahtaa vaikka valokuvakansion välistä, tarkoittaa että mummo tai vaari haluaa ilmoittaa olevansa vierelläsi, rakastaa sinua tai haluaa saada huomiosi - Hei, minä täällä, olisi hieman asiaa, kuuntele.

Tuleeko teille, joskus tunne, että tietty edesmennyt ihminen on vierelläsi tai muuten vaan tunnet kaipuuta tai muistoja häneen? Voit olla aivan 100% varma, että siinä vierelläsihän hän istuu, seisoo tai tanssii ilmoittaakseen, että kaikki on hyvin ja seuraan elämääsi.

Radiosta saattaa aamutuimaan kuulua tuttu kappale, jota mahdollisesti kuuntelit läheisesi kanssa aamupalapöydässä aamiaisen yhteydessä. Radiovehkeet ei henkimaailmalle tuota ongelmia, he valitsevat kappaleet soimaan juuri oikeaan aikaan, oikealla radiokanavalla. Samaa kappaletta toisin kuulevat tuhannet mutkin ihmiset, mutta jos jollekin on tärkeää havahtua juuri sillä hetkellä tiettyyn kappaleeseen, niin henkimaailma valitsee juuri oikean sävelen tietylle ihmiselle. Voin sanoa, että he kykenevät ihan mihin vaan. Puhun kokemuksen äänellä.

On monia tapauksia yliluonnollisista asioista, joita olen kuullut luotettavilta henkilöiltä. Yksi on ylitse muiden; Äiti oli kotona kahden lapsensa kanssa. Lapset olivat 4-8 vuotiaita ja leikkimässä eteisessä. Äiti oli toisessa huoneessa tekemässä arkiaskareitaan. Lapset leikkivät iloisesti ääntä pitäen, niin kuin normaalit lapset tekevät. Yhtä-äkkiä äiti huomasi, että tuli totaalinen hiljaisuus eteiseen ja lapset olivat hiiren hiljaa. Äiti meni katsomaan, että oliko kaikki ok, kun oli niin hiljaista. Lapset tuijottivat vessan ovea ja osoittivat sitä sormella. Äidin mentyä katsomaan eteiseen mitä oli tapahtunut, niin vessan ovi oli "nostettu" paikoiltaan ja se oli karmeissa "kiinni" poikittain keskellä oviaukkoa. Siinä vaiheessa olisi voinut kysyä jo mitä helv....ä? Äiti kysyi lapsilta, mitä ihmeessä ovi noin on mennyt? Lapset sanoivat, että ovi nousi ihan itsestään ilmaan ja jäi tuohon...Oven nostamiseen takaisin paikoilleen äiti tarvitsi isänsä apua, koska ovi oli sen verran painava. Miten kaikki tapahtui, en tiedä, eikä kukaan muukaan tiedä? Henkimaailman hommia varmasti. Ehkä oli yritetty jo aikaisemmin ottaa yhteyttä, mutta kun ei tätä ollut huomattu, niin olihan se pakko tehdä temppu, että varmasti huomataan.

Itselläni ensimmäiset kontaktit henkimaailman kanssa tulivat näön kautta. Näin aivan selvästi mummoni touhuten asioita ja kertoen mitä tulisi tapahtumaan ja seuraavana aamuna asiat vain tapahtuivat, eikä ne olleet minusta kiinni mitä tapahtui. Sen jälkeen alkoi tulemaan erilaisia tunnetiloja henkimaailmasta. Yhtenä aamuna partaa ajaessani, partakone yksinkertaisesti tippui kädestäni lattialle, kropan läpi meni kuin sähköisku ja tuli valtava kaipuu ja ikävä mummoani kohtaan. Tipuin polvilleni lattialle ja itkin varmaan 30 emin. ikävääni. No, mummohan se oli käynyt. Vastaavia tapauksia on sitten tapahtunut useaan kertaan ja olen tottunut jo tällaisiin. Enää ikävä mummoani kohtaan ei ole enää niin kova, koska saammehan jutella välillä useaan kertaan viikossa. Nyt jo nauretaan!

Mikä on se varmin tapa saada viestejä?

Henkimaailman henkioppaat ja enkelit jättävät sinulle usein viestejä näyttämällä sarjan numeroita. Voit esimerkiksi havahtua siihen, että aina kun katsot kelloa tai näet puhelinnumeron, siinä toistuvat samat numerot. Huomaat näkeväsi saman tai samat numerot yhä uudelleen ja uudelleen. Voi olla ajaessasi autoa huomat, että ohiajavan auton rekisterikilven numerot ovat jälleen nuo samat. Voit esimerkiksi nähdä usein numerot 111 tai aina kun katsot kelloa, se on 1:11 tai 11:11. Ihmiset yleensä ei kiinnitä tähän asiaan huomiota, koska miellämme ne sattumiksi tai mielikuvituksemme tuotteiksi Tarkkailkaapa erilaisia numeroyhdistelmiä, esiintyykö niitä useampaan otteeseen.

Itselläni tapahtui kesällä 2019 mielenkiintoinen numerosarjaherätys. Olin muutama viikko aiemmin laittanut starttirahahakemuksen ja jännitin kovasti meneekö se läpi. Oli kesä ja tietysti ajattelin, että voipi viedä aikaa, kunnes vastaus tulee. Yhtenä aamuna heräilin ennen kukonlaulua ja en millään olisi jaksanut nousta ylös. Käänsin kylkeäni ja sanoin ääneen; "en kyllä katso nyt kelloa" (ymmärsin numerologiaa ja arvelinkin, että henkimaailmalla olisi ollut asiaa). No kylkeä käännettyäni jostain kumman syystä käteeni tuli jonkinasteinen hermostollinen "oikku" ja käteni koukistui hyvin voimakkaasti ja nopeasti. Sormeni olivat kevyessä nyrkissä. "Sattumoisin" peukalosormessa oleva luu osui juuri suoraan vasempaan silmääni ja huusin "auts, joo joo katotaan, katotaan", siis kelloa. Se olikin 5:55. Numerosarja tarkoittaa; "Turvavyö kiinni! Suuri elämänmuutos on kohdallasi. Tätä muutosta ei pidä nähdä positiivisena tai negatiivisena, koska kaikki muutokset ovat vain osa elämän kulkua. Ehkä muutos on vastaus rukouksiisi, joten jatka edelleen itsesi näkemistä ja tuntemista rauhan tilassa."

Olin, että tä? No seuraavana aamuna tuli vastaus starttirahapäätöksestä, joka oli mennyt läpi. Ei siinä mitään, soitin työnantajalle, että lopetan työt ja alkoi valtava paperisota erilaisista asioista - piti tehdä ilmoitus sinne ja tänne sekä suunnitella kaikki. Ei ollut enää työpaikkaa mihin mennä. Numerosarja 555 tarkoitti todella jotain suurta ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Vahvin numerologinen sarja on 0000. Tämä on muistutus siitä, että olet yhtä Jumalan kanssa ja että tuntisit Luojasi rakkauden läsnäolon. Se on myös merkki siitä, että joku tilanne on kiertänyt koko kehän ympäri. Tästä on myös hyvä esimerkki. Syksyllä 2019 yhtenä sunnuntaina teimme kotona ensimmäisiä kanavointeja ja asiat mitä henkimaailmasta tuli tuntuivat uskomattomilta. Sanoinkin ääneen, että jos nämä asiat mitä kerrotte ovat totta, niin antakaa fyysinen merkki tästä. Henkimaailma ilmoitti, että he antavat joka päivä merkkejä. Tähän tokaisin, että ehkä olen sen verran pöljä, etten huomaa niitä täysin. Henkioppaani ilmoitti, että hyvä, nyt saat merkin mitä et voi olla huomaamatta. Tuli sunnuntai-ilta ja meditaation aika. Kuvittelin, että merkki tulee meditaatiossa. Meditointi oli todella vaikeata enkä saanut mitenkään mieltäni rauhoittumaan. Meditaation jälkeen avasin tv:n ja totesin, että se siitä merkistä. Tv:stä tuli varmaan kaikkien aikojen surkein elokuva, jota kuitenkin katsoin, koska ei vaan nukuttanut. Aika kului ja kului. Yhtä-äkkiä tv-ruutuun tuli "No signal" teksti. Ihmetteli asiaa, koska mitään ihmeellistä ei ollut tapahtunut. Hain puhelimen keittiöstä ja kello näytti aikaa 00:00. Tajusin asian ja sanoin ääneen "no sillä lailla, kiitos". Menin takaisin olohuoneeseen ja tv:n kuva oli palanut. Merkillä haluttiin kertoa juuri tuo 0000 merkitys, että olet yhtä Jumalan kanssa ja tuntisin Jumalan rakkauden läsnäolon. Myöskin tuli vahvistus siihen, että niitä viestejä satelee päivittäin. Luottakaa vain siihen!

Enkelikirjailija Doreen Virtuen kertoo enkeleiden viestivän numeroiden kautta meidän kanssamme. Me emme usein kuitenkaan huomaa tai välitä niistä merkeistä, joita he meille antavat, vaan miellämme ne sattumiksi tai mielikuvituksemme tuotteiksi.Enkelit sanovat: "Emme me voi kirjoittaa viestejämme taivaalle. Teidän täytyy olla tarkkaavaisia ja uskoa kun näette toistuvia asioita muodostuvan elämäänne erityisesti vastauksena esittämiinne kysymyksiin tai rukouksiin. Kun kuulet saman laulun toistuvasti tai näet saman numerosarjan, kenen luulet olevan niiden takana? Enkelisi tietenkin!"Numerosarjat

He, jotka tietävät tämän ilmiön, kehittyvät lukemaan näiden numeroiden merkityksiä. Näin enkelit voivat lähettää sinulle tärkeitä viestejä.Myös sanat, jotka eivät sinänsä merkitse sinulle mitään erityistä, mutta jotka ilmestyvät jatkuvasti eteesi, saattavat sisältää enkelin viestin sinulle. Sinun täytyy vain ensin muuttaa sanojen viesti numeroiksi.Tässä seuraavana ovat eri numerosarjojen enkeliviesti-perusmerkitykset. Omat enkelisi kyllä kertovat, onko merkitys sinun tilanteessasi erilainen. Kysy enkeleiltäsi, "Mitä yritätte kertoa minulle?" ja he antavat mielellään lisää tietoa ja auttavat numeroiden tarkoituksen tulkitsemisessa.

111 Tarkkaile huolellisesti ajatuksiasi, varmista että ajattelet vain sitä mitä haluat, et sitä, mitä et halua. Tämä sarja on merkki siitä, että mahdollisuus on avautumassa ja ajatuksesi toteutuvat ennätysvauhtia. 111 on kuin salamavalon kirkas välähdys. Se tarkoittaa, että maailmankaikkeus on juuri ottanut kuvan ajatuksistasi ja alkaa toteuttaa niitä. Oletko tyytyväinen ajatuksiisi, jotka maailmankaikkeus on napannut? Jos et ole, korjaa ajatuksiasi (pyydä enkeleiltäsi apua, jos sinulla on vaikeuksia ajatuksiesi valvonnassa tai ohjauksessa).

222 Vastaistutetut ajatuksesi alkavat versoa todellisuuteen. Jatka niiden kastelua ja hoivaamista, ja pian ne puhkeavat maan pinnalle, jolloin näet todisteen ajatuksiesi toteutumisesta. Toisin sanoen, älä luovuta viittä minuuttia ennen ihmettä. Ajatustesi toteutuminen on sinulle pian päivänselvää, joten jatka hyvää työtä! Ajattele positiivisia ajatuksia, jatka vahvistavia ajatuksia ja mielikuva-ajattelua.

333 Ylösnousseet Mestarit ovat lähelläsi ja haluavat sinun tietävän, että heidän apunsa, rakkautensa ja toveruutensa ovat sinun. Kutsu Ylösnousseita Mestareita usein, varsinkin silloin kun näet numero 3 sarjoja ympärilläsi. Joitakin kuuluisia Ylösnousseita Mestareita ovat: Jeesus, Mooses, Maria, Quan Yin ja Jogananda.

444 Enkelit ovat ympärilläsi ja vakuuttavat rakkaudestaan ja avustaan. Älä murehdi, koska enkelten apu on lähellä.

555 Turvavyö kiinni! Suuri elämänmuutos on kohdallasi. Tätä muutosta ei pidä nähdä positiivisena tai negatiivisena, koska kaikki muutokset ovat vain osa elämän kulkua. Ehkä muutos on vastaus rukouksiisi, joten jatka edelleen itsesi näkemistä ja tuntemista rauhan tilassa.

666 Ajatuksesi ovat nyt pois tasapainosta, keskityt liikaa maalliseen maailmaan. Tämä numerosarja pyytää sinua tasapainottamaan ajatuksesi taivaan ja maan välillä. Kuten Vuorisaarnassa, enkelit pyytävät keskittymään henkeen ja palveluun, tiedä että maalliset ja tunteelliset tarpeesi tulevat täyttymään automaattisesti.

777 Enkelit antavat aplodit sinulle, onnittelut, onni ja menestys seuraavat sinua! Jatka hyvää työtä ja tiedä että toiveesi on toteutumassa. Tämä on hyvin positiivinen merkki ja tarkoittaa että voit odottaa ihmeitä tapahtuvan.

888 Vaihe elämässäsi on päättymässä, tämä on etukäteisilmoitus, että voit valmistautua. Tämä numerosarja voit tarkoittaa, että tunne-elämässäsi tai suhteissasi jokin vaihe loppuu. Se tarkoittaa myös, että tunnelin päässä näkyy valoa. Lisäksi se tarkoittaa "Sato on kypsä, korjaa se ja nauti siitä". Toisin sanoen älä vitkastele, vaan tee siirtosi ja nauti työsi hedelmistä.

999 Päätös. Suuri vaihe elämässä on päättynyt. Niille valotyöläisille, jotka ovat mukana Maan parantamisessa, se merkitsee "Töihin siitä, Äiti Maa tarvitsee sinua nyt!"

000 Muistutus siitä, että olet yhtä Jumalan kanssa ja että tuntisit Luojasi rakkauden läsnäolon. Se on myös merkki siitä, että joku tilanne on kiertänyt koko kehän ympäri.

(lähde Ikira.fi)

Lopuksi; Voimmeko kuulla Annelia tai nähdä Esa oikeasti?

Itse olen viimeisen vuoden aikana harjoitellut viestin välitystä henkimaailman kanssa. Kun teen viestinvälitystä ihmiselle, piirtyy aivoihini kuva tietystä henkimaailmaan siirtyneestä henkilöstä. Näen siis aivoillani kuvan, en silmilläni. Kuvasta kuvailen sitten henkilön olemuksen, iän, mahdollisen ammatin ja kaiken mitä siitä selviää. Sen jälkeen yksinkertaisesti viestin välitys on se, mikä itselläni ensimmäiseksi tulee mieleen, mitä pitää sanoa. Jos alan miettimään, ettei tuollaista voi sanoa, niin mieli on jo sotkenut kaiken. Se mitä mieleen tulee, on sanottava, vaikka se olisi kuinka hullua. Henkimaailma on niin vahvasti mukana viestin välityksessä, ettei he anna sanoa väärää asiaa, siihen on vain luetettava. Toki on myös harjoitettava ko. asiaa. Sain viikko sitten maanantaina puhelinsoiton, että tulisinko yhteen meediotilaisuuteen yhtenä aloittelevana meediona. No, hieman mietin, kun alkoi jännittää, mutta suostuin. Ennen tätä meediotilaisuutta "juttelin" yläkerran mummoni kanssa ja hän vakuutti minut, että ei ole mitään jännitettävää, koska henkimaailma olisi niin vahvasti mukana koko tilaisuuden aikana. Tilaisuus olikin sitten eilen 2.11 ja menihän se juuri niin kuin mummoni sanoi. Tein oman osuuteni, toin henkimaailmasta henkilöt ja viestit tietyille ihmisille, heikosti. Tässäkin tietysti harjoitus tekee mestarin. Mutta täytyy sanoa muista aloittelevista meedioista sen verran, että huh huh kuinka huimia suorituksia. Jos skeptikko eksyisi vastaavaan tilaisuuteen, niin sieltä saisi takuuvarman todisteen siitä, että kuolemaa ei ole. Huikeimmat meediot kykenevät kertomaan kaiken edesmenneistä, siis kaiken. Yksi oli omasta mielestä ylitse muiden; Naismeedio, oikeakätinen (kirjoittaa ja piirtää). Kun henkimaailmasta tulija saapui, otti hän eri värisiä liituja käteen ja alkoi piirtämään vasemmalla kädellä. Vasen käsi vapisi siihen tahtiin, että kuvittelin, että nyt tulee sotkua. Ei, ei, ei, vasenta kättä ohjasi hänen henkioppaansa, joka piirsi valokuvatarkan muotokuvan ihmisen kasvoista. Olin todella haavi auki tästä kyvystä. Voittaisi varmasti Talent Suomen. Kuvan piirrettyä hän kykeni kertomaan kaiken tuosta ihmisestä, siis aivan kaiken. Suosittelen lämpimästi käymään vastaavanlaisissa tilaisuuksissa, ette pety.

Toki kannattaa itsekin harjoittaa näitä kykyjä. Kyky olla yhteydessä henkimaailmaan meillä kaikilla, niin että taidot käyttöön. Muistakaa taas blogitekstini; Energiaa rakkaudella vai pelolla, jossa me kaikki voidaan luoda kaikki tapahtumat atomitasolla ja päästä omaan flow tilaamme. Sieltä ne meidän omat elämämme "maailmanennätykset" vaan jostain ihmeen kaupalla syntyvät.

Mukavaa marraskuun alkua kaikille!