(Kuva Alexander Laakso 2019)
(Kuva Alexander Laakso 2019)

Palvelut

Yritys- ja ryhmävalmennus

Työhyvinvointi-/hyvinvointipäivä 

- mitä on terveellinen liikunta

- mitä on terveellinen ruokavalio

- henkisen hyvinvoinnin työkaluja

- henkisen jaksamisen harjoitteet

- Mindfullness harjoitteet / Meditaatio harjoitteet
Mindfullness:

Tietoisuustaito, tietoinen läsnäolo, tarkoittaa tietoista läsnäoloa ja tietoisuutta mielen tuottamista kokemuksista ja tulkinnoista; mielen tyynnyttämistä ja kehon omien kokemusten uteliasta ja hyväksyvää havainnointia; oman olon kuuntelemista.

Mindfullness harjoitus auttaa mm. stressinsietokykyyn, keskittymiskykyyn sekä tunteiden hallintaan.

Meditaatio:

Meditaatiossa voidaan harjoittaa myös erilaisten tietoisuuden tilojen saavuttamista. Päämääränä voi olla saavuttaa jotain hyötyä, oppia tiedostamaan mielen sisältö ilman että samastuu siihen, tai pelkkä harjoitus itsessään voi olla jo päämäärä. Tavoite voi olla mielen tyhjentämistä ajatuksista, olemalla läsnä nykyhetkessä jonkin toiminnan tai menetelmän avulla sekä syvä rentoutuminen.

Syvämeditaatiossa on tavoitteena luoda yhteys alitajunnan ja tietoisuuden välille sekä oppia kytkemään tunteet pois päältä joko merkittävissä määrin tai kokonaan. Tavoitteena on erottaa monia yksittäisiä tietoja informaatiokimpuista, jarruttaa ympäröivästä maailmasta ja kehon tilasta tietoisuuteen tulevaa tietotulvaa sekä kasvattaa tämän hetken kestoa. Syvämeditaatiossa on mahdollisuus harmonisoida kehon värähtelytaajuutta.

Personal Training palvelut:

Personal Training-ohjaus on suunnitelmallista ja tavoitteellista asiakkaan ohjaamista sekä motivointia tervelliseen monipuoliseen liikuntaan. Ohjaus voi olla henkilökohtaista yksilöohjausta tai ryhmäohjausta.

Ohjaukseen sisältyy niin liikuntaohjelmien suunnittelua, ohjausta kuin ravitsemuksen suunnittelua.

Asiakkaina voivat olla niin vanhat kuin nuoretkin. Tavoitteet vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Kyseessä voi olla painonhallinta, kropan muokkaus, suorituskyvyn parantaminen tai terveyden edistäminen. Ennen Personal Training palveluiden aloittamista kaikki nämä seikat käydään läpi asiakkaan kanssa. 

Mitä kanavointi on?
Kanavoinnin avulla saat selkeyttä elämääsi ja arkeesi. Kanavoinnissa pyydän Jumalalta juuri sinulle tärkeää tietoa kaikesta sellaisesta joka auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tieto välitetään minulle sinun henkioppaaltasi sekä muilta valomaailman auttajilta. Kanavoinnissa annan oman energiani sinun henkioppaasi ja valomaailman auttajien käyttöön. Kanavoinnin tarkoitus on vahvistaa ja tukea sinua omalla matkallasi. 

Meediointi / Viestin välitys:

Meediointi on viestin välitystä henkimaailmasta edesmenneiltä rakkailta rohkaisuksi sinulle tähän hetkeen.

Elämänkosketus energiahoito:
Elämänkosketus hoito eroaa kaikista energiahoidoista siinä, että se työskentelee aivan itsenäisesti hoidettavassa. Valo, jonka laitamme liikkeelle omasta puhtaimmasta energiastamme parantaa itsenäisesti käydessään läpi hoidettavan kehoa. Valossa on viisaus, joka palvelee hoidettavaa korkeimmasta energiasta käsin. Tämä hoito ei voi vahingoittaa hoidettavaa millään tavalla, vaan on täysin turvallista. Hoidettavaan laskettavan energian kokoan omasta "elämänlangastani", joka kulkee Taivaan valoverkon ja Maan valoverkon kautta kruunuchakrasta juurichakraan. Kuljetan kerätyn energian hoidettavan kehoon ja valo työskentelee hoidettavassa. Valo toimii aina hoidettavan parhaaksi ja jää toimimaan kehoon niin pitkäksi aikaa, kuin sillä on sillä hetkellä on mahdollista ja/tai tarpeen hoidettavan kannalta