(Kuva Alexander Laakso 2019)
(Kuva Alexander Laakso 2019)

Palvelut

Yritys- ja ryhmävalmennus

Työhyvinvointi-/hyvinvointipäivä 

- mitä on terveellinen liikunta

- mitä on terveellinen ruokavalio

- henkisen hyvinvoinnin työkaluja

- henkisen jaksamisen harjoitteet

- Mindfullness harjoitteet / Meditaatio harjoitteet
Mindfullness:

Tietoisuustaito, tietoinen läsnäolo, tarkoittaa tietoista läsnäoloa ja tietoisuutta mielen tuottamista kokemuksista ja tulkinnoista; mielen tyynnyttämistä ja kehon omien kokemusten uteliasta ja hyväksyvää havainnointia; oman olon kuuntelemista.

Mindfullness harjoitus auttaa mm. stressinsietokykyyn, keskittymiskykyyn sekä tunteiden hallintaan.

Meditaatio:

Meditaatiossa voidaan harjoittaa myös erilaisten tietoisuuden tilojen saavuttamista. Päämääränä voi olla saavuttaa jotain hyötyä, oppia tiedostamaan mielen sisältö ilman että samastuu siihen, tai pelkkä harjoitus itsessään voi olla jo päämäärä. Tavoite voi olla mielen tyhjentämistä ajatuksista, olemalla läsnä nykyhetkessä jonkin toiminnan tai menetelmän avulla sekä syvä rentoutuminen.

Syvämeditaatiossa on tavoitteena luoda yhteys alitajunnan ja tietoisuuden välille sekä oppia kytkemään tunteet pois päältä joko merkittävissä määrin tai kokonaan. Tavoitteena on erottaa monia yksittäisiä tietoja informaatiokimpuista, jarruttaa ympäröivästä maailmasta ja kehon tilasta tietoisuuteen tulevaa tietotulvaa sekä kasvattaa tämän hetken kestoa. Syvämeditaatiossa on mahdollisuus harmonisoida kehon värähtelytaajuutta.