tarina

4D Meditation & Wellness tarina


Arki ahdistaa, väsyttää, ihmissuhteet voivat huonosti, oma jaksaminen on koetuksella, mitä järkeä tässä kaikessa on... Kuulostaako tutulta?

Näihin edellä mainittuihin asioihin mekin haimme vastausta. Rauhoittumista ja balanssia elämäämme on tullut mindfullness- ja meditaatioharjoitusten kautta. Mindfullness harjoitteiden avulla olemme keskittyneet ja hiljentyneet kiireisen arjen keskellä hetkeksi itseemme. Monelle on myös epäselvää ketä he oikein ovat ja mitä he elämältään haluavat? Tähän kaikkeen löytyy vastaus omasta itsestä, syvältä sisältä. Näitä vastauksia on vaikea kuulla nykymaailmassa arjen keskellä, sillä aistejamme kuormitetaan niin monesta suunnasta. Siksi hetken pysähtyminen ja rauhoittuminen antaa aikaa itselle ja lataa akkuja.

Meditaatiossa voidaan harjoittaa myös erilaisten tietoisuuden tilojen saavuttamista. Päämääränä voi olla saavuttaa jotain hyötyä, oppia tiedostamaan mielen sisältö ilman että samastuu siihen, tai pelkkä harjoitus itsessään voi olla jo päämäärä. Tavoite voi olla mielen tyhjentämistä ajatuksista, olemalla läsnä nykyhetkessä jonkin toiminnan tai menetelmän avulla sekä syvä rentoutuminen.

4D Meditation & Wellness tarjoaa myös syvämeditaatiota eli toisin sanoen 4D meditaatiota. Tässä meditaatiossa on tavoitteena luoda yhteys alitajunnan ja tietoisuuden välille sekä oppia kytkemään tunteet pois päältä joko merkittävissä määrin tai kokonaan. Tavoitteena on erottaa monia yksittäisiä tietoja informaatiokimpuista, jarruttaa ympäröivästä maailmasta ja kehon tilasta tietoisuuteen tulevaa tietotulvaa sekä kasvattaa tämän hetken kestoa. 4D meditaatiossa on mahdollisuus harmonisoida kehon värähtelytaajuutta.

Mindfullness harjoitteiden hyötyjä arkielämään ovat mm. rentoutuminen, mielenvirkistys & ilo, stressin väheneminen ja keskittymiskyvyn paraneminen. Vähentää masennusoireita, ahdistusta ja kipuja sekä vähentää myös ikääntymisen tuomia muutoksia. Mindfullnessin harjoittaminen tuottaa myös positiivisemman suhtautumisen elämään ja sen tuomiin haasteisiin.

Lisäksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi tarjoamme personal trainer palveluita. Janne omaa usean vuosikymmenen kokemuksen kuntosaliharjoittelusta sekä toimivasta ruokavaliosta räätälöitynä juuri sinulle, halusit sitten keskittyä syömään terveellisesti, painonhallintaa tai lihasmassan lisäykseen. 

4D Meditation & Wellness yritys sai alkunsa meditaation positiivisista vaikutuksista yrityksen perustajien elämässä. Meditaatio on tuonut rauhallisuutta, positiivisen ajattelumaailman sekä itsensä löytämisen uudella tasolla. Tämän pohjalta haluamme auttaa muitakin saavuttamaan arkeen selkeyttä sekä löytämään tasapainon itsensä kanssa. Yrityksen taustalla on pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen personal trainer Janne sekä sairaanhoitaja ja energiahoitaja Minna-Maaria.

Janne on 52v. liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen 45 vuoden kokemuksella. Koulutukselta Janne on eMBA, Master Of Security sekä omaa 21 vuoden kokemuksen turvallisuusalalta. Tällä hetkellä hänellä on halu auttaa ihmisiä saavuttamaan kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä korkein oma potentiaalinsa.

Minna-Maarialla on taustalla kaupallinen sekä sairaanhoitajan koulutus. Hän on työskennellyt terveydenhuollon parissa pitkään monissa eri tehtävissä. Minna-Maaria tekee Energiahoitoja ja kanavointeja. Kiinnostuksen kohteena on erityisesti ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja henkinen jaksaminen.